reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2012

Olga tak śliwkowe, najlepsze!
u mnie na osiedlu co jakisz czas tes cos kradną!! upatrzyli sobie nasze autko, latem ukradli nam katalizator, w nocy wycieli wszystkie bebechy!!! a teraz przed Swiętami urwali nam lusterka.. ewidentnie na zlecenie, nie mamy garazu a parking strzezony za daleko.... teraz maż w nocy wstaje i sprawdza czy samochód w całosci!! mamy 7osobowe Volvo wiec kłuje w oczy co poniektórych!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc widze ze od rana przeboje macie:eek:

U mnie standard len:angry: a do tego jak chodze boli mnie wewnetrzna strona "uda"

OlgaRaQ na jakim os mieszkam ,troszke sie orietuje w twoich stronach bo meszkam ze 20 km od B-B i czasem tam zajezdzam do galerii :sorry:

Sempe uwielbiam rodzinne auta:tak: tyle w nich przestrzeni:tak:

witam was Kochane ja dzisiaj jestem nie dożycia za oknem cholernie pada a mi sie chce spać
a mam mase roboty muszę sie z tym uporać.Zastanawiam sie nad wszystkim niemoge przestać myśleć o tym czy wszysto jest wporządku:-(niby nic sie nie dzieje a ja sobie wkrecam wszystko co tylko możliwe dostalam jakiegoś uczulenia w okolicach majtkowych takie plamki jak po oparzeniu pokrzywy wczoraj cholernie swedziało dzisiaj jest nawet ok.Zastanawiałam sie jak to jest że los tak nas doświadcza fladerko Przykro Mi.

Ta pogoda mnie dobija.U mnie dzisiaj pomidorowa:)ale wcale nie mam ochoty jesc jest mi dziwnie niedobrze wczoraj sie objadłam niesamowicie.

Witam i ja, wcześniej nie miałam siły przysiąść do forum bo miałam mega mdłości i wolałam poleżeć. Wszystko przez to że zerwałam się o 7 z budzikiem żeby Amelkę do szkoły zawieźć. Przed wyjściem zjadłam kanapkę z almette i pomidorem ale nie wiele pomogło. No nic może jutro jak sobie pośpię rano to będę w lepszej formie. Amelka dziś wieczorem chce jechać do babci na noc, nie lubię jak śpi poza domem ale niech jedzie babcię i dziadka pomęczyć:).

Nie mam siły na nic dziś. Przywiozłam Amelkę ze szkoły i nie zamierzam już z domu dziś wychodzić. Pogoda okropna, mi niedobrze i sił nie mam. Dobrze że mam obiad ugotowany to mogę się dziś polenić.

We wtorek może się jakoś zbiorę w sobie i pojadę na badania rano choć naprawdę nie wiem jak ja to zrobię na czczo.:szok: Macie na to jakieś sposoby. Może chociaż wodę mineralną wezmę na drogę i w razie czego chyba jak zrobię łyka to nie będzie to miało wpływu na wyniki badań?.

Mygdu ja dziś zrobiłam te badania nie dość że 167zł zapłaciłam :wściekła/y: to mogłam iść dopiero o 9 bo wtedy dopiero niania przychodzi więc mój głód sięgał zenitu i mdłości w związku z tym mam od rana a nie od 15 a wodę piłam normalnie:-p

dostalam jakiegoś uczulenia w okolicach majtkowych takie plamki jak po oparzeniu pokrzywy wczoraj cholernie swedziało dzisiaj jest nawet ok.

Anukla, w ciąży szaleją hormony więc nie trudno o infekcję narządów rodnych - jak swędzi to idż do ginekologa, zapisze Ci globulki bądź maść i Ci przejdzie ale trzeba reagować, bo takie infekcje same raczej nie przechodzą a zaniedbane mogą być groźne dla maleństwa, szczególnie, że łożysko jeszcze nie chroni go dobrze.

ja mieszkam na Złotych Łanach przy Jutrzenki, cisza, spokój, kultura, czysto. Jemu to zrobili na Beskidzkim

heh, już z samej nazwy można się domyślić :-)

Sempe, widzę że Ty też z Poznania :) u nas na osiedlu ostatnio wszystkim po kolei podgrzewane lusterka pokradli. Z kolei szwagrowi co chwilę coś, a to lusterka, a to szybę zbili. My mamy takie auto że nie ma co kraść, ale kiedyś jak było na tablicach warszawskich to po meczu w legią przyrysowali...

Michaś śpi:) więc miałam chwilkę prasowanie, chociaż tak mi się spać chciało. No i jakoś trochę mi niedobrze było, ale szybko przeszło.
Mały od jakiegoś miesiąca przesypia nam nocki całe już i sam zasypia w łóżeczku więc mam nadzieję jeszcze w tej ciąży się wyspać na zapas zanim nastanie czas nieprzespanych nocek.

kakakarolina no właśnie myślę że jak wody się napiję to może dam radę. U mnie lab. jest chyba od 7:30m więc pojadę zaraz jak się obudzę.

reklama
Mygdu, ja dostałam całą listę badań do zrobienia. Też będę musiała być na czczo. No ale narazie nie jest źle, gorzej będzie jak przyjdzie pora na testy obciążenia glukozą...ble...

Do góry