Marta to od nas idzie do was, u mnie właśnie leje :-):-) minus babcia z placu wróciła po pól h, ale już mój mały dramat położyłam spać sama się wykładam na łóżeczku, co by Ninka grubła ładnie, no i dzisiaj chyba nasze ostatnie wyjście do pubu, śmiejemy się z mężem że na najbliższe 8 lat
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
Boże, Miemie, wszystko bym dzisiaj oddała za mżawkę i deszcz. U mnie patelnia jak diabli, ponad 30 stopni, ani jednej chmurki i zaraz oszaleję.
JA TEŻ!!!
halo halo dzien dobry dziewczynki!!!
wczoraj wieczorem wrócilismy do domu.... wszystko by było pięknie gdyby nie to moje zapalenie oskrzeli.... antybiotyk łykam.. wiem ze przenika do pokarmu ale trudno!!
synuś mój jest przecudny!!! czekam własnie na położną i może później wkleje fotke...a w najbliższym czasie opisze poród:-)
jeszcze raz dziekuje za kciuki i gratulacje!
teraz ja trzymam za kolejne mamuski do rozpakowania:-)
wczoraj wieczorem wrócilismy do domu.... wszystko by było pięknie gdyby nie to moje zapalenie oskrzeli.... antybiotyk łykam.. wiem ze przenika do pokarmu ale trudno!!
synuś mój jest przecudny!!! czekam własnie na położną i może później wkleje fotke...a w najbliższym czasie opisze poród:-)
jeszcze raz dziekuje za kciuki i gratulacje!
teraz ja trzymam za kolejne mamuski do rozpakowania:-)
RatinaZ
Fanka BB :)
Hej Laksi
Ja nie rodzę narazie...moje dziecko sobie ładnie leży w szyjce i się przeciąga,ale na świat nie chce wyjść...tyle po wczorajszej wizycie u ginki...
Kupiłam komodę też wczoraj i oczywiście mega zakupy ubrankowe już na następne pół roku...są teraz takie wyprzedaże,że zapłaciłam za ciuszki 300zł a jak w domu podliczyłam ich wartość przed wyprzedażą to mi wyszło 1100zł Zamieszczę zdjęcia później w wyprawce
Sempe buziaku jesteś boska...jak ja Ci zazdroszcze tak gładkiego i szybkiego porodu...gratuluję bardzo mocno i ściskam...
Dziewczyny postaram się nadrobić Was póżniej i poodpisywać, bo narazie tez mam z 35C w domu i zdycham przy wiatraku...
Ja nie rodzę narazie...moje dziecko sobie ładnie leży w szyjce i się przeciąga,ale na świat nie chce wyjść...tyle po wczorajszej wizycie u ginki...
Kupiłam komodę też wczoraj i oczywiście mega zakupy ubrankowe już na następne pół roku...są teraz takie wyprzedaże,że zapłaciłam za ciuszki 300zł a jak w domu podliczyłam ich wartość przed wyprzedażą to mi wyszło 1100zł Zamieszczę zdjęcia później w wyprawce
Sempe buziaku jesteś boska...jak ja Ci zazdroszcze tak gładkiego i szybkiego porodu...gratuluję bardzo mocno i ściskam...
Dziewczyny postaram się nadrobić Was póżniej i poodpisywać, bo narazie tez mam z 35C w domu i zdycham przy wiatraku...
M
milionka
Gość
a u mnie zero burz, cieplutko...
spałam jak za czasów leniwej nastolatki od 23 do 11 i tylko 3 sikania:-)
mały się w nocy wiercił - kocham to uczucie:-)
z niecierpliwością czekam na poniedziałkowe usg:-)
właśnie sącze cafe latte z lodami mojej roboty i wyleguje sie na kanapie - a mojej mamie włączyło się wicie gniazda - nawet krzaki na dworze wycina
dostałam od niej z okazji ciąży perfumy lacoste pour femme są cudne:-)
brzuch mnie lekko okresowo ćmi i też mam ten rzadki wodnisty śluz - ale mały się ciągle wierci więc przystopowałam ze schizowaniem:-)
aleeee gorąc aaaaa i ZUS mi dzisiaj przyszedł całe 247 zl
spałam jak za czasów leniwej nastolatki od 23 do 11 i tylko 3 sikania:-)
mały się w nocy wiercił - kocham to uczucie:-)
z niecierpliwością czekam na poniedziałkowe usg:-)
właśnie sącze cafe latte z lodami mojej roboty i wyleguje sie na kanapie - a mojej mamie włączyło się wicie gniazda - nawet krzaki na dworze wycina
dostałam od niej z okazji ciąży perfumy lacoste pour femme są cudne:-)
brzuch mnie lekko okresowo ćmi i też mam ten rzadki wodnisty śluz - ale mały się ciągle wierci więc przystopowałam ze schizowaniem:-)
aleeee gorąc aaaaa i ZUS mi dzisiaj przyszedł całe 247 zl
Ostatnio edytowane przez moderatora:
weronkazzz
tulęTolę
czesc witam sie dzis, i jak z ta pelnia? wszystkie w dwupakach?
melduje ze w warszawie cos sie wreszcie zachmurzylo, ja tez dzis zdycham i lakne deszczu jak przyslowiowa kania
melduje ze w warszawie cos sie wreszcie zachmurzylo, ja tez dzis zdycham i lakne deszczu jak przyslowiowa kania
reklama
MieMie
Fanka BB :)
No u nas rześko, przestało padać, ale za ciepło nie jest. Pies się wyciszył, przestał dyszeć i odpoczywa. A ja szykuję obiadek - wchodzę dziś na kulinarne wyżyny - uwaga - bakłażany zapiekane mięsem mielonym z pomidorami, bazylią i oregano - no i mozarellą na koniec pieczenia :-) Siostra ostatnio robiła i mnie zainspirowała.
Ratina, fajnie że o zakupach wspominasz Jak opiszesz wszystko w wątku wyprawkowym, dorzuć informację, gdzie udało Ci się te fajne promocje upolować. Dobry pomysł z tym,by pokupować trochę ciuszków na później. Ja jakoś o tym nie pomyślałam.
Moja wizyta jest w środę - mam nadzieję, że dowiem się czegoś ciekawego, no i lekarka zrobi mi usg.
A dziś śniło mi się, że urodziłam chłopczyka. To tym istotniejsze, że płci nie znam. Ciekawe kto tam w moim brzuchu siedzi
Ratina, fajnie że o zakupach wspominasz Jak opiszesz wszystko w wątku wyprawkowym, dorzuć informację, gdzie udało Ci się te fajne promocje upolować. Dobry pomysł z tym,by pokupować trochę ciuszków na później. Ja jakoś o tym nie pomyślałam.
Moja wizyta jest w środę - mam nadzieję, że dowiem się czegoś ciekawego, no i lekarka zrobi mi usg.
A dziś śniło mi się, że urodziłam chłopczyka. To tym istotniejsze, że płci nie znam. Ciekawe kto tam w moim brzuchu siedzi