reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

juz jestem wiec wam szybko pisze,mala prawie zdrowa ma tylko syropek bez zastzryków wiec kamien z serca spadł bo niewiem za co bym je juz wykupila :((

andariel spokojnej drogi i udanych świat
Kasia Wam tez spokojnych i udanych swiat

reklama
cześć :-)
u nas wszystko ok, wszyscy zdrowi na szczęście, mnie tylko troszkę katar męczy ;-)
przygotowania do świąt juz prawie ku końcowi, na szczęście :tak:
dzisiaj idę odwiedzić fryzjera, bo mam już brzydkie odrosty z siwymi włosami :szok:
dziewczyny, jak wasze wrażenia z maty z pszczółkami? ;-)
my wczoraj zakupilismy lustrzankę w końcu :tak: miał być nikon a padło na canona :-) mąż teraz odchorowuje wydane pieniądze :szok::-p
piwonia, dużo zdrówka dla Ali, biedaczka się wycierpiała :no: dla Gabi również zdrówka i wszystkich chorujących :tak:
ja Wam również życzę spokojnych, zdrowych i mile spędzonych Świąt w gronie rodziny :tak::-)
poczytam jeszcze i lecę się w końcu umyć :zawstydzona/y::-D pa

No i zamarzła rura z gazem i marzniemy! Bojler się nie włacza, na szczęście kuchenka grzeje.
Witam z kubkiem barszczu.
Wróciłam od fryzjera z nową fryzurą, i chumor od razu lepszy.
Piwonia, nie zapeszyc, cieszę się ze Ala już zdrowa.
A dla innych dzieciaczków dużo zdrówka.

Hejka!!
Iwonko jak dobrze ze z Ala lepiej!!
Efe wiesz co piec mamy zwykły trzeba samemu podkładać ale na inny po pierwsze nas nie stać a po 2 to kurcze piec stoi w takim maciupkim pomieszczeniu że nic innego tam nie wlezie a piwnicy nie posiadamy :baffled:
Ehh ale cieplej troszku jest!
Miranda kurcze ubierajcie się cieplutko!!!!
Ja poprałam obrusy potem poprasuje przemyje zastawe do kolacji reszta jutro i w piątek.
KOCHANE DLA WAS WSZYSTKICH ŻYCZE ABY TE ŚWIĘTA MINĘŁY W SPOKOJU MIŁOŚCI RADOŚCI ŻEBY W TEJ CAŁEJ BIEGANINIE NIE ZAPOMNIEĆ CZYM SĄ ŚWIĘTA
ja to jeszcze chyba zaglądać tu będę ale pewnie większość z Was już nie buziaki!!!

dziękujemy za słowa otuchy i chyba działają w połączeniu z nasivinem bo katar dziś już mniejszy i się zasusza (tfu tfu)

Malinka ja wiem że takie piece to majątek kosztują ale może z czasem...
technika idzie do przodu i coraz mniejsze robią się takie rzeczy

Mała nie chce ze mnie zejść. PIsać z nią na kolanach to istna tortura

Iwonka super że z Alą lepiej i oby tak wszyscy do wigilii ozdrowieli

Andariel numer przesłałam. Możesz pisać śmiało. Ja będę "pod komputerem" w razie czego całe święta.

Miranda to fatalnie! Ubierz się ciepło. Normalnie do gazety się to nadaje. mam nadzieję, że szybko napraewią

Ostatnia edycja:
hej kobietki:-D
my niedawno zjechalismy od
szwagerki(tej fajnej):-D:-D:-D
zaraz lece pranie puscic:-D
jeszcze dzisiaj kulanie krokietow:dry::-D:-D
jutro pierogi i porzadki u dzieci bo maja sajgon w pokoju:dry::dry::dry:
poprasowac...a w pietek dalsze szykowanie:-D:-D

IWONKO super ze ALi przechodzi i oby tak juz zostalo:tak::-D:-D
EFE zdrowka dla Gabi,,,niech ten wredny katarek ucieka:tak::-D:-D
MIRANDA oby na swieta Wam ta rura popuscila i mieliscie cieplutko:-D:-D:-D

WIEC KOCHANE MOJE,ZDROWYCH CIEPLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT WAM ZYCZYMY!!!!
OBY WSZELKIE SPORY ODESZLY A PRZYSZLY SAME MILE CHWILE!!!!
I JESZCZE RAZ ZDROWKA!!!!

co do do zdrwienia u nas,to moje w sumie wszystki powoli dochodza do siebie,siostra jest w fatalnym stanie i moje cos pobiera od wczoraj sie kuruje Fervexem i zobaczymy,ale widać ze mu cos jest skoro wziął sobie urlop,a miał jeszcze jutro pracowac,wiec w szoku jestem
mała strasznie płacze jak ktoś puka,bo boi sie ,ze to pani na zastrzyk idzie,bidulka mała
i nadal tylko mamusia i rączki,a ja padam z sił
dzisiaj strasznie łeb mi pęka

ja pewno tez zaglądnę do Was jeszcze,ale to dla tych co juz dzisiaj są w rozjazdach lub bede zajeci

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

reklama
Ależ tu świątecznie:):) cuuuudnie.

Andariel,szcześliwej podrózy.

Chorowitki zdrowiejcie.

Piwonia,super wieści.

Moniczko,ale Wam się porobiło z tym grzaniem. Niech Wam to szybko naprwią,zeby na święta było cieplusio.

A my tak: Natka chora jak diabli, cieknie jej z nos,gardło ma tak zawalone,zę ledwo głosik z siebie wydaje,no i gorączka oczywiscie. Do jutra mamy brac multum rozych leków,jak to nie pomoze to od wigilii antybiotyk.
Bidek mój maleńki tak sie meczey,noce mamy z głowy bo Nati sie budzi co 2 godziny od tego wszystkiego-masakra!
Az mi wszystki dolegliwosci ciazowe przeszły,bo nie mam czasu zeby sie wsłuchiwać w siebie! Rano wale zastrzyk i do przodu hej!

No,ale pochwale się ,ze pomimo akiego obrtotu sprawy,ja dziś juz wszystko zrobiłam na świeta,a było tego ,ze tak brzydko powiem od cholery! także o 18 jak skończyłam to pobiegłam do kosmetyczki co by sie zrelaksować,jutro fryzjer,lekarz od zakrzpicy i święta:). Ale u nas juz dzisiaj światecznie. Porzadki na tip top,popieczone,pogotowane wszysciutko:)-alez jestem dumna z siebie:)-alez ja nieskromna-wybaczcie:)

Oki,ja jeszcze nie życzę bo tu jeszcze przed wigilią wpadnę:)

Do góry