reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

juz jestem wiec wam szybko pisze,mala prawie zdrowa ma tylko syropek bez zastzryków wiec kamien z serca spadł bo niewiem za co bym je juz wykupila :((

andariel spokojnej drogi i udanych świat
Kasia Wam tez spokojnych i udanych swiat

reklama
cześć :-)
u nas wszystko ok, wszyscy zdrowi na szczęście, mnie tylko troszkę katar męczy ;-)
przygotowania do świąt juz prawie ku końcowi, na szczęście :tak:
dzisiaj idę odwiedzić fryzjera, bo mam już brzydkie odrosty z siwymi włosami :szok:
dziewczyny, jak wasze wrażenia z maty z pszczółkami? ;-)
my wczoraj zakupilismy lustrzankę w końcu :tak: miał być nikon a padło na canona :-) mąż teraz odchorowuje wydane pieniądze :szok::-p
piwonia, dużo zdrówka dla Ali, biedaczka się wycierpiała :no: dla Gabi również zdrówka i wszystkich chorujących :tak:
ja Wam również życzę spokojnych, zdrowych i mile spędzonych Świąt w gronie rodziny :tak::-)
poczytam jeszcze i lecę się w końcu umyć :zawstydzona/y::-D pa

No i zamarzła rura z gazem i marzniemy! Bojler się nie włacza, na szczęście kuchenka grzeje.
Witam z kubkiem barszczu.
Wróciłam od fryzjera z nową fryzurą, i chumor od razu lepszy.
Piwonia, nie zapeszyc, cieszę się ze Ala już zdrowa.
A dla innych dzieciaczków dużo zdrówka.

Hejka!!
Iwonko jak dobrze ze z Ala lepiej!!
Efe wiesz co piec mamy zwykły trzeba samemu podkładać ale na inny po pierwsze nas nie stać a po 2 to kurcze piec stoi w takim maciupkim pomieszczeniu że nic innego tam nie wlezie a piwnicy nie posiadamy :baffled:
Ehh ale cieplej troszku jest!
Miranda kurcze ubierajcie się cieplutko!!!!
Ja poprałam obrusy potem poprasuje przemyje zastawe do kolacji reszta jutro i w piątek.
KOCHANE DLA WAS WSZYSTKICH ŻYCZE ABY TE ŚWIĘTA MINĘŁY W SPOKOJU MIŁOŚCI RADOŚCI ŻEBY W TEJ CAŁEJ BIEGANINIE NIE ZAPOMNIEĆ CZYM SĄ ŚWIĘTA
ja to jeszcze chyba zaglądać tu będę ale pewnie większość z Was już nie buziaki!!!

dziękujemy za słowa otuchy i chyba działają w połączeniu z nasivinem bo katar dziś już mniejszy i się zasusza (tfu tfu)

Malinka ja wiem że takie piece to majątek kosztują ale może z czasem...
technika idzie do przodu i coraz mniejsze robią się takie rzeczy

Mała nie chce ze mnie zejść. PIsać z nią na kolanach to istna tortura

Iwonka super że z Alą lepiej i oby tak wszyscy do wigilii ozdrowieli

Andariel numer przesłałam. Możesz pisać śmiało. Ja będę "pod komputerem" w razie czego całe święta.

Miranda to fatalnie! Ubierz się ciepło. Normalnie do gazety się to nadaje. mam nadzieję, że szybko napraewią

Ostatnia edycja:
hej kobietki:-D
my niedawno zjechalismy od
szwagerki(tej fajnej):-D:-D:-D
zaraz lece pranie puscic:-D
jeszcze dzisiaj kulanie krokietow:dry::-D:-D
jutro pierogi i porzadki u dzieci bo maja sajgon w pokoju:dry::dry::dry:
poprasowac...a w pietek dalsze szykowanie:-D:-D

IWONKO super ze ALi przechodzi i oby tak juz zostalo:tak::-D:-D
EFE zdrowka dla Gabi,,,niech ten wredny katarek ucieka:tak::-D:-D
MIRANDA oby na swieta Wam ta rura popuscila i mieliscie cieplutko:-D:-D:-D

WIEC KOCHANE MOJE,ZDROWYCH CIEPLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT WAM ZYCZYMY!!!!
OBY WSZELKIE SPORY ODESZLY A PRZYSZLY SAME MILE CHWILE!!!!
I JESZCZE RAZ ZDROWKA!!!!

co do do zdrwienia u nas,to moje w sumie wszystki powoli dochodza do siebie,siostra jest w fatalnym stanie i moje cos pobiera od wczoraj sie kuruje Fervexem i zobaczymy,ale widać ze mu cos jest skoro wziął sobie urlop,a miał jeszcze jutro pracowac,wiec w szoku jestem
mała strasznie płacze jak ktoś puka,bo boi sie ,ze to pani na zastrzyk idzie,bidulka mała
i nadal tylko mamusia i rączki,a ja padam z sił
dzisiaj strasznie łeb mi pęka

ja pewno tez zaglądnę do Was jeszcze,ale to dla tych co juz dzisiaj są w rozjazdach lub bede zajeci

Aby Święta były wyjątkowymi dniami w roku,
by choinka w każdych oczach zalśniła blaskiem,
By kolacja wigilijna wniosła w serca spokój
a radość pojawiała się z każdym nowym brzaskiem.
By prezenty ucieszyły każde smutne oczy,
by spokojna przerwa ukoiła złość
By Sylwester zapewnił szampańską zabawę,
a kolędowych śpiewów nie było dość!

reklama
Ależ tu świątecznie:):) cuuuudnie.

Andariel,szcześliwej podrózy.

Chorowitki zdrowiejcie.

Piwonia,super wieści.

Moniczko,ale Wam się porobiło z tym grzaniem. Niech Wam to szybko naprwią,zeby na święta było cieplusio.

A my tak: Natka chora jak diabli, cieknie jej z nos,gardło ma tak zawalone,zę ledwo głosik z siebie wydaje,no i gorączka oczywiscie. Do jutra mamy brac multum rozych leków,jak to nie pomoze to od wigilii antybiotyk.
Bidek mój maleńki tak sie meczey,noce mamy z głowy bo Nati sie budzi co 2 godziny od tego wszystkiego-masakra!
Az mi wszystki dolegliwosci ciazowe przeszły,bo nie mam czasu zeby sie wsłuchiwać w siebie! Rano wale zastrzyk i do przodu hej!

No,ale pochwale się ,ze pomimo akiego obrtotu sprawy,ja dziś juz wszystko zrobiłam na świeta,a było tego ,ze tak brzydko powiem od cholery! także o 18 jak skończyłam to pobiegłam do kosmetyczki co by sie zrelaksować,jutro fryzjer,lekarz od zakrzpicy i święta:). Ale u nas juz dzisiaj światecznie. Porzadki na tip top,popieczone,pogotowane wszysciutko:)-alez jestem dumna z siebie:)-alez ja nieskromna-wybaczcie:)

Oki,ja jeszcze nie życzę bo tu jeszcze przed wigilią wpadnę:)

Do góry