Anet- wspólczuje ze tak migreny Ci mecza, moze Ci w koncu pomoga, moja mama nawet miała rezonans i ciagle nei potrafia powiedziec dlaczego co miesiac kilka dni ma wyjetych z zycia
Wlasnie dzis maz pojechal odebrac moj wynik,a ja siedze w strachu czy tam cos nie wyszlo....bo migrena i tak nie wyjdze ,ale bede miala pewnosc ze to tylko migrena...ehhhh....a co do tych boli co miesiac to tez tak mam,zreszta moja mama tez na migreny cierpiala i dwie siostry taty,wiec mam niezle obciazenie genetyczne.... teraz biore taki lek,co jest on w badaniu migren okolomiesiaczkowych,pol roku mam go zazywac.....a powiem jeszcze ze jak mamie usuneli macice to bole glowy przeszly jak reka odjal,wiec ja tez sadze ze to cos z hormnami jest,a jeszcze biore tabsy anty,a to jeszcze poteguje migreny...ehhh
witam Sierpnióweczki
A ja wczoraj byłam u gina i w tym cyklu planujemy zaciążyć. Dostałam leki i działamy
. Już się nie moge doczekać
Poczytam teraz co tam u Was,bo mam chwilke dopoki Nati się nie obudzi. Ostatnio jesteśmy wykończeni,bo Natka budzi się w środku nocy ,trafia do naszego łóżka no i wtedy kończy się komfortowe spanie. Nie wiem co się z nią dzieje...Od tygodnia robi nam takie numery. Niby pięknie zasypia u siebie,a potem wstaje i najchętniej by się bawiła z nami w łóżku...
Czy Wasze dzieciaczki śpią same całą noc?? i o której godzinie ja kładziecie spać??
Zycze Natt,zeby wam sie powiodlo w tym cyklu
;-);-)
Moja panna tez ostatnimi czasy sobie robi pobudki w srodku nocy,lub nad ranem i zaczyna plcze swoje,przechodzi jej jak ja do nas do lozka wezme....ehhh....cwaniara jedna...ale probowelam ja przetrzymac w lozeczku,siedzialam kolo niej,glaskalam , no i zasypiala na jakis czas,dopoki nie doszlam do swojego lozka...hi,hi....wiec lepiej mi wziasc ja do nas i spac tych pare godzin niewygodnie , niz wisiec,czy siedziec pol nocy przy lozeczku....
A co do kladzenie spac wieczorem,to sie pannie cos od lata poprzestawialo i chodzi spac ok 22
,co mi sie wcale nie podoba,ale wczesciej za chiny ludowe nie polozysz jej....a jak byla mniejsza to tak ladnie zasypiala ok 20...i ja wtedy mialam wiecej czasu dla siebie wieczorem
Witam kochane ....u mnie tez wieje ze niemalo glowe urwie....ale jeszcze snieg i deszcz nie pada
Karolcia zasnela,a ja do was na chwilke zajzalam.....zaraz zmykam obiada szykowac
Cos mialam jeszcze napisac i mi umknelo...ehhh...no nic jak mi sie przypomni to dopisze