reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam się na chwilkę, bo brak czasu....
Dziś dostałyśmy skierowanie do szpitala, ale się broimy by iść.
Trzymajcie się i zdrówka dla chorowitków.

Ja też ołówkiem rysuje :-), a raczej rysowałam, bo już dawno czasu nie miałam :-(

reklama
Witam się na chwilkę, bo brak czasu....
Dziś dostałyśmy skierowanie do szpitala, ale się broimy by iść.
Trzymajcie się i zdrówka dla chorowitków.

Ja też ołówkiem rysuje :-), a raczej rysowałam, bo już dawno czasu nie miałam :-(

witaj,miałam pisać do ciebie
czyli nadal nie ma poprawy?
oj to niefajnie,ale moze to przez zabki,chyba ze to tez wykluczone
a mała nadal marudna?

hej Dziewczynki:)

Mnie dziś męczy od rana potworna migrena i mdłosci mam...nawet sobie pomyślalam,ze moze w ciaży jestem ( tak bym chciala....:) serio! ),ale nie chce nawet testu robic. Dwa tyg temu robilam i nic nie wyszlo,wiec jesli teraz to ciaża to tylko i wyłącznie UROJONA ;-) ( niestety...). No poza tym nie dostalam jeszcze miesiaczki...ale ponoc można zajsc jeszcze przed pojawieniem sie miesiączki...hmmmm...eeeee..na pewno to tylko migrena.

Podczytam teraz co tam u was,ale przyznam,że ciezko to idzie bo łepetyna mi po prostu puchnie z bólu..

Sciskam. Ale mrozi,co? chyba od 10 lat takiej ziemy nie bylo...
natt ale odwazna jestes z ta ciaza,podziwiam!!!Ja ostatnio spac nie mogłam bo bałam sie ze znowu jeste w ciazy!!!Zreszta mam juz dwujke i mysleze ze jak narazie to mi wystarczy ta dwujka!!:-)

Kasiu dziękuję, miło mi bardzo;-):-)

deli - co się dzieje? skoro się bronicie to znaczy, że szpital nie jest KONIECZNY?

natt - ja Ciebie świetnie rozumiem, bo ostatnio miewam wilcze napady głodu, ogarnia mnie silna senność i też mi przez myśl przemknęło, że może to ciąża, ale podobnie jak u Ciebie nie dostałam nawet okresu od ciąży i wciąż karmię wyłącznie piersią, więc raczej szanse zerowe;-)a tez bym chciała:-)
natt a może Wy się do nas na wycieczkę wybierzecie, co? ja wiem, że Pruszków leży straaaaaaaaasznie daleko od stolicy, ale autkiem poza szczytem to jest pół godzinki jazdy:-) i dziewczynki by się wreszcie poznały:-)

No nie do końca, ze nie jest konieczny. Mała w każdej chwili może się odwodnić, bo nie chce pic ani jeść i kupki idą wodniste :(.
Cała jazda po szczepieniu. Tak jak pisałam wcześniej. Najpierw gorączka była, a teraz od czwartku z kupkami się mordujemy, a od soboty z biegunką, bo jest ponad 6 dziennie.

matko, maleństwo się męczy:-( deli czy to oznacza, że ta szczepionka ją uczula czy coś takiego? ale poprzednie były pewnie te same? i wtedy też taka reakcja była? może jakaś seria inna i dlatego?
strasznie się boje takich rzeczy, my w piątek idziemy się kłuć:zawstydzona/y:

reklama
Do góry