reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Dzien dobry.
Jak czytam jak Wasze dzieciaczki wstaja w nocy to od razu wybaczam mojej ze wstala dzisiaj wyjatkowo wczesniej czyli o 7:-D
Wszystkim katarkowym zycze zdrowka! My przechodzilysmy katar dwa razy i nie ma gorszego paskudztwa u niemowlaka! Chce smoka ale nie moze ssac bo nosek zatkany i ryk... Krople, woda morska itp to jeszcze wiekszy ryk. My bralysmy notakhel, nasivin soft, smarowalysmy pod noskiem mascia majerankowa i jakies kulki homeopatyczne rozpuszczalam(nie pamietam nazwy).
Wlaczylam kanal muzyczny VH1 i Nelusia krzyczy z radosci nasladujac Rihanne:-D

Anet moja mama dala Kubie 5zl no i w ogole nabral ochoty na robienie laurek:-DA dzis idzie do dziadka z adzieja ze bedzie chojniejszy:shocked2::shocked2:
Milosz tez butelki nie chce jak mu dalam to jak gryzaka traktowal i no fuj najgorsze ze sos niedobrego z niej leci - soczek:sorry2:A dzis dalam mu niekapek aventa, patrze dzielnie zasysa, do czasu az poczul ochydny sok:eek::eek:
Niestety zypki, obiadki tez sa feeee wiec dam sobie chyba na spokoj, szkoda kasy:baffled:
Zadzwonilam do przychodni w sprawie szczepien i mowie ze dziecko ma katar a ta ze to nie przeszkadza:shocked2::eek:No to ja ze szybciej jak w srode nie dam rady, nie dam zaszczepic go zakatarzonego:wściekła/y::wściekła/y:
I masz racje dziecko do szczepienia powinno byc zupełnie zdrowe.

Dziewczyny a ja mam pytanko,czy któras z Was wsadza juz dziecko do chodaka?????Pytam bo moja znajoma ma córke z tego samego dnia co mój synek(3 lutego skonczy 6miesiecy)i juz wkłada ja do chodaka a mi wydaje sie ze to troszke za wczesnie ale moze sie myle:confused:

reklama
Do góry