reklama
enka-76
Kasia
Oj Paula, to kiepsko. Oby szybko przeszło.
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dzien Dobry :-)
Witam sie i uciekam do zajec. Wszystkim zakatarzonym dzieciaczkom (lacznie z moim) zycze zdrowka:-)
Witam sie i uciekam do zajec. Wszystkim zakatarzonym dzieciaczkom (lacznie z moim) zycze zdrowka:-)
enka-76
Kasia
a moja siedzi u mnie na rękach i gapi się w akwarium. Chyba muszę zrobić porządek i dokupić rybek. Bo ostatnio zaniedbałam i ze trzy rybki zostały.
Mola1
Fanka BB :)
Dzien dobry.
Jak czytam jak Wasze dzieciaczki wstaja w nocy to od razu wybaczam mojej ze wstala dzisiaj wyjatkowo wczesniej czyli o 7
Wszystkim katarkowym zycze zdrowka! My przechodzilysmy katar dwa razy i nie ma gorszego paskudztwa u niemowlaka! Chce smoka ale nie moze ssac bo nosek zatkany i ryk... Krople, woda morska itp to jeszcze wiekszy ryk. My bralysmy notakhel, nasivin soft, smarowalysmy pod noskiem mascia majerankowa i jakies kulki homeopatyczne rozpuszczalam(nie pamietam nazwy).
Wlaczylam kanal muzyczny VH1 i Nelusia krzyczy z radosci nasladujac Rihanne
Jak czytam jak Wasze dzieciaczki wstaja w nocy to od razu wybaczam mojej ze wstala dzisiaj wyjatkowo wczesniej czyli o 7
Wszystkim katarkowym zycze zdrowka! My przechodzilysmy katar dwa razy i nie ma gorszego paskudztwa u niemowlaka! Chce smoka ale nie moze ssac bo nosek zatkany i ryk... Krople, woda morska itp to jeszcze wiekszy ryk. My bralysmy notakhel, nasivin soft, smarowalysmy pod noskiem mascia majerankowa i jakies kulki homeopatyczne rozpuszczalam(nie pamietam nazwy).
Wlaczylam kanal muzyczny VH1 i Nelusia krzyczy z radosci nasladujac Rihanne
ada1467
Aktywna w BB
I masz racje dziecko do szczepienia powinno byc zupełnie zdrowe.Anet moja mama dala Kubie 5zl no i w ogole nabral ochoty na robienie laurekA dzis idzie do dziadka z adzieja ze bedzie chojniejszy
Milosz tez butelki nie chce jak mu dalam to jak gryzaka traktowal i no fuj najgorsze ze sos niedobrego z niej leci - soczekA dzis dalam mu niekapek aventa, patrze dzielnie zasysa, do czasu az poczul ochydny sok
Niestety zypki, obiadki tez sa feeee wiec dam sobie chyba na spokoj, szkoda kasy
Zadzwonilam do przychodni w sprawie szczepien i mowie ze dziecko ma katar a ta ze to nie przeszkadzaNo to ja ze szybciej jak w srode nie dam rady, nie dam zaszczepic go zakatarzonego
MALINKA2109
Witam i ja na szybko bo brak czasu....
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
witam się,
wszystkim chorowitkom życze zdrówka.
My dzisiaj wybieramy się i do jednych i do drugich dziadków wiec nie bedzie nas do wieczora, tylko czekam na zastrzyki.
Moja mama wczoraj przyszła do wnuczki i z okazji Dnia Babci Zosia dostała:
FISHER PRICE Pianinko Fisher Price - Pianino zabawka - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Dmuchany walec 24127, My Baby / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
wszystkim chorowitkom życze zdrówka.
My dzisiaj wybieramy się i do jednych i do drugich dziadków wiec nie bedzie nas do wieczora, tylko czekam na zastrzyki.
Moja mama wczoraj przyszła do wnuczki i z okazji Dnia Babci Zosia dostała:
FISHER PRICE Pianinko Fisher Price - Pianino zabawka - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga
Dmuchany walec 24127, My Baby / - Bobomarket Zabawki, wózki dziecięce, artykuły dla dzieci, foteliki, zabawki dla dzieci
ada1467
Aktywna w BB
Dziewczyny a ja mam pytanko,czy któras z Was wsadza juz dziecko do chodaka?????Pytam bo moja znajoma ma córke z tego samego dnia co mój synek(3 lutego skonczy 6miesiecy)i juz wkłada ja do chodaka a mi wydaje sie ze to troszke za wczesnie ale moze sie myle
reklama
miranda
dzień dobry,
Brak mi weny do pisania, obie mamy katar. Mąż do wymiany na lepszy model. Pogoda do tyłu.
Brak mi weny do pisania, obie mamy katar. Mąż do wymiany na lepszy model. Pogoda do tyłu.
Podziel się: