reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

My wczoraj do babci jechaliśmy na 17 a moje dziecko sobie pospało od 14 i po 17 po 2h już ją obudziłam bezczelnie. A u mamy o 19 już śpiąca i marudząca była strasznie i zasnęła w samochodzie na pół godzinki. Przez to uważam, że wstała dziś w nocy na (.) o 2:szok:

reklama
A ja to lubie takie ciepelko jak jest mniej niz 25 stopni to marzne:baffled:Aneczka to ja zamieszkam w twojej lazience:tak::-D
Enka czyli kaszka dziala!!Zawsze mniej pobudek:-)

Hej:-)
Wczorajsze mleko z kaszką pomogło. Mała spała od 20 do 24, a później znowu do 4 - cyc i kolejny o 7. I jeszcze do 9 spała. Normalnie jestem w szoku!!!!! Już nie pamiętam kiedy ostatnio tyle spałam :-):-)
enka u mnie dokładnie tak samo, kaszka dała rezultaty ale po tygodniu regularnego podawania, Ala je o 19.00, o 23.30 potem o 4.00 i o 7.00:-)

witam:-)
Własnie moja matka poszła do wnusi do przedszkola a ja lece nakarmic małą i odciągać pokarm, dzis 3 dzien bezmleczny:szok: jak narazie ok choc ciązko było nie wylizać miski jak pieklam wczoraj sernik:no:

reklama
Aneczka nasze dzieciaczki wkraczają w wiek cwaniakowania;-)
w domu mam ok20 stopni na wieczór troszke nagrzewam bardziej do nkapieli a w nocy w sypialni utrzumuje temp 19 stopni.
tez bym chciała juz wiosne, jakis wypad w góry, porzadnie sie tam zmeczyc na szlaku a potem łyknac herbate z rumem albo grzane winko:-D:-):-D

Do góry