reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja po zakupach:-D
sniadanie zaliczone....obiad dzisiaj pozniej:-D
jedziemy do szwagierki koinczyc szoflade pod lozeczko i wszystko bedzie gotowe:-D:-D:-D
kupilam tylko jedna pizame bo nie bylo tej co chcialam:dry:
strasznie sie wybredna zrobulam:dry:

Basia, śliczna koszulka:-)
Ja kupiłam jakiś czas temu, ale boję się że za miesiąc mogą być przyciasne. Teraz mam troszkę luzu, ale nie wiadomo jak jeszcze brzusio urośnie;-) Chyba kupię jeszcze jakąś na wszelki wypadek.

A dzisiaj jadę do dentysty bo cos mnie ząbek boli i przy okazji skoczę z bratem po wanienkę i stelaż ( wujek robi prezenty siostrzeńcowi):-)

wpadłam wam tylko powiedzieć,ze mam juz termin na usg ide w niedziele,jedyna dobra wiadomość jak na razie dla mnie
i znikam,bo tu nie dane mi jest dłużej posiedzieć

Mnie już goni przed wizytą, pierewszy raz jak idę leje za oknem, mam nadzieję, ze to przypadek, bo jestem jeszcze w proszku z zakupami i nikt tego nie zrobi. Dobrze,że jakby co jest allegro.

reklama
Witam sie .....
U mnie sdzis tez deszczowo...wrr...juz mam dosyc tej pogody....
Obiad nastawilam......i chwila relaksu...od rana dokompa sie nie moglam dopchac,bo maz w domciu siedzi,bo chory , no i zaja mi go...hi,hi....potem corcia pograc chciala....no a teraz kolej na mnie...hi,hi....

Traszka jak beda potrzebne sztucce to ci najwyzej maz podrzuci,ja jak Gosie rodzilam to tez chyba mi przywozili....juz nie pamietam....:-D

Do góry