reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Jestem z kawą .Nie czytałam co tam u was słychać było przez weekend ,ale weszłam na lipcówki ,chyba znów ktos sie rozpakował w sumie chyba 8 dzieci już jest na świecie z lipca.A u mnie dzis moja znajoma idzie na wywołanie o 15 ma w szpitalu się stawić.:tak:

Witam:)
Dzisiaj trochę pospałam:) wstałam dopiero przed 11... pogoda od paru dni nie do wytrzymania... cały czas pada nawet na spacer nie mozna wyjsc...:( i nie zapowiada sie na poprawę...

hejka sierpnioweczki!!

witam sie po mega dlugiej przerwie :-)
wrocilam juz z "wakacji" w Polsce, dzis spowrotem jestem w pracy, wiec bede juz regularnie codziennie pisac.
Wakacje strasznie mnie wymeczyly, mielismy sporo spraw do zalatwienia z mezem a tylko 2 tyg na wszystko. Ale wiekszosc zalatwilismy, spotykalismy sie tez z rodzinka i znajomymi wiec zadowolona jestem :tak:
Marzyl mi sie jakis wyjazd nad morze, chociaz na dzien lub dwa ale nie bylo na to szansy, no trudno, moze wyskoczymy na kilkudniowe jesienne wakacje jak juz dzidzius sie urodzi :-D

podroz minela nam bez problemu, czuje sie swietnie, byla oczywiscie u gina w Polsce i wszystko z Juleczka w porzadku. A no i kupilismy wózeczek :-D:-D - mutsy 4 rider zielony :-D

przez najblizszych kilka dni bede nadrabiac zaleglosci wiec sorki jak bede raz po raz nie w temacie

Mam przekazac wszystkim buziaki od Anety, u niej wszystko w porzadku tylko musi duzo lezec. Ale zacisnela nogi i mowi ze jeszcze przynajmniej miesiac nie pusci:-D:-D

reklama
Do góry