reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

No chyba jako jedyna nam sie nie pokazala ale ja jestem cierpliwa bede pytac do skutku:tak::tak::-D:-D
No i dobrze Kasiu, zmobilizujesz mnie do zrobienia fotki:-D Juz mnie ostatnio mama scigala z aparatem bo nie mam ani jednego zdjecia w ciazy. Dzisiaj bede sie z nia widziala to poprosze zeby mi zrobila:-D
Skora lepiej, dziekuje. Smaruje sie 3 razy dziennie zelem Revaxil na oparzenia I i II st.:baffled:

reklama
Mola no to super wiadomosci, a nastepnym razem uwazaj na slonku:-DLato przed nami.
A na zdjecie bedziemy dzis cierpliwie czekac:tak::tak:

Patisia wspolczuje nadrabiania zaleglosci bo wczorajszy dzien byl baaaaardzo goracy

no i dziś trochę też doszło;p
u mnie pogoda dalej średnia żadna rewelacja:(
no ale przynajmniej nie pada bo deszcz jakoś działa na mnie paskudnie w ciąży:/

Mam dzisiaj ch...lenia, wstawiłam pranie i w taki sposób udaję, że coś robię. Jak rano nie wyjdę z domu, to późnej leń totalny mnie ogarnia, aż sama na siebie jestem zła:angry:

hej ja juz porobilam co mialam:-D
leniwa jestem i obiad ze sloika:-D
moj leczo ja pulpety:-D
a potem jazda z meblami:-D

i po obiadku:-D
teraz pauza do 14:30:-D maz przyjdzie i robota:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja musze sobie kawe zafundowac:-D
cos mnie spanie ogarnia:dry:

ok kawa zrobiona:-D:-D:-D:-D
wkleje wam fotke maty z kieszeniami na lozeczko:-D'