reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wita i ja
Współczuję bóli, tym bardziej, że ból sam w sobie nie byłby problemem, gdyby nie ogrniczone możliwości, o których pisze Deli:-(
Sempe, też tak myślę, czas stopniowo dorośleć, tym bardziej, że Ty będziesz musiała się zająć intensywnie Maleństwem. Synowi dobrze to zrobi, doceni Rodzicielkę.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek lasencje!
U mnie nie pada na szczęście i oby tak dalej :-) Może nawet słonko zaszczyci nas swoją obecnością?
Ja mam dziś w planach wielkie sprzątanie i ustawianie mebli na nowe miejsca. Bo pewnie po tym laserze w piątek będę miała zakaz dźwigania przez 2 miesiące aż do zagojenia. Mój ciągle do tej pory na luzie był, ale jak mu powiedziałam, że mała będzie mogła za 6-7 tygodni już śmiało wyjść to mu minka zrzedła. Więc bierzemy się do roboty jak tylko wróci z pracy. Do tego czasu mam siestę:cool2:

Dzień dobry:-)
u mnie pogoda taka sobie ale nie pada i jakieś marne słonko jest więc jakoś milej:eek:
przesunęli mój serial wczoraj o 2 godziny później wiec siłą woli jakoś dałam radę do tej północy wysiedzieć ale dziś wstałam ledwo:eek:

Mika Majaam ja wiem ze on sobie poradzi ale z niego takie dobre dziecko:-) ja tez zawsze lubiłam jak mnie rodzice odwiedzali na kolonii.
a zaprawiony jest w boju! jak był w I klasie to wysłałam go na 2tyg do lasu, gdzie myli się w zimnej wodzie a toaleta to była beczka z deską za drzewem!!!!!!! wiec w "luksusach" się tym bardziej odnajdzie hihihi

witam, ja codziennie wstaje o 7.00 ale marzy mi się pospać albo poleżeć ile się da:-) jeszcze 3 dni szkoły i 2 tyg do pożegnania "podopiecznego"
generalnie to na stresie "jade" od dłuzszego czasu, za tydzien wyniki rekrutacji do szkół ponadgimnazjalnych, 22.06 mój Sredniaczek jedzie na 2tyg nad morze do Sobieszewa i martwie się bo nie będę mogla go odwiedzić, bo to strasznie daleko ode mnie!!! zawsze go odwiedzałam w połowie, zmieniałam garderobe, myłam układałam rzeczy i oczywiscie zostawiałam gotówke:-) a teraz??? nie mam nawet w okolicy zadnej rodziny!!
Witam się z rana ,dopiero co wstałam ,ale nie spałam do 4 rano ,ale życie:angry:.
Sempe ja też wysyłam mojego 9 lotka pierwszy raz na kolonie nad morze i też mam podobne obawy co ty:baffled:.Zobaczę może uda mi się podskoczyć na jeden -dwa dni tam bo mamy jakieś 350 km.Ale stresa mam juz teraz:sorry2:

Mój prawie 10latek jedzie 5raz już:-) a dokąd jedzie Twój syn?
Do Dziwnowa ,ale to jego pierwszy raz.Tam wiesz nie jest mamisynek co tylko przy spódnicy się trzyma .Ale tak jedzie ze szkoły ,żaden jego znajomy nie jedzie ,ludzie kasy nie mają bo to kosztuje i to nie mało ,a pokoje są 4-6 osobowe ,ciekawe czy się odpowednio dobiorą.Ośrodek jest mały i zamknięty (ogrodzony) i na ośrodku tylko oni.Ale pewnie przez te hormony mam mętlik w głowie:-)Ja już rozmawiałam z dyrektorką szkoły bo też jedzie ,że najwyżej jej dam więcej kasy jakby mały potrzebował ,chcociaż oni mówią rodzicom ,że mają dać nie więcej niż 15 zł na dzień.A ubrania spakuje na jakieś 2 tyg. może nie będzie musiał prac niczego ,oby

Ostatnia edycja:
ja daję 10zł na dzien i tak upieram się ze to za duzo! obozy, kolonie to fajna sprawa:-) rozwija i uczy i są wspaniałe wspomnienia, ja jeździłam od 6roku zycia.
będzie dobrze;-)

reklama
hej sierpnióweczki!!!!!!!!!

ale sie za wami stęskniłam!!! Ja juz po obronie - było spoko, niepotrzebnie sie stresowałam, ale ciesze sie że juz mam to głowy. :-D
Ten tydzień (juz w piatek w nocy wyjazd :-( ) przeznaczamy na zakupy i spotkania z rodzinką i znajomymi :tak: zaczełam oczywiscie od zakupów i od wczoraj mam o 4 pary butów więcej w szafie :-D
dla maleństwa też nabyłam pare drobiazgów oczywiscie :tak::tak:

miałam nadzieje na wygrzewanie sie na słoneczku ale pogoda nas nie rozpieszcza niestety...

wogle od dwóch dni dostałam takiego parcia na pęcherz że co pół godziny biegam siusiu!! tragedia :angry:.

juz odliczam dni do porodu ale nie z owodu dolegliwości ciążowych ale dlatego że nie moge doczekać się spotkania z Juleczką :-)

dostaliśmy od szwagierki fotelik samochodowy w idealnym stanie z czego bardzo sie ciesze, tylko wypiore pokrowiec i Juleczka może wsiadać :-)
zamówiłam też wózeczek - jutro odbieramy, jednak bedzie kolorek zielony :tak:

pozdrawiam was bardzo gorąco, mam nadzieje że wszystko u was ok, zaległości nadrobie po weekendzie. Trzymajcie sie, buziaki!!

Do góry