reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja już sprzątac nie musze.Mój mąż dzis wczesniej skończył i dokończy sprzątanie ,to jeszcze tylko pranie ostatnie nastawić i poprasowac i mogę zaczynać długi weekend:-):-):-)
a teraz siedze i jem makaron z truskawkami mi się zachciało:tak:

reklama
a mi się nic jeść nie chce:(
kawkę drugą wypije...
u mnie nic jeszcze się na burze nie zapowiada oby nie lunęło przed wieczorem:/

U mnie sie smoli i napewno znow bedzie padac. Jak ja mam dosc tego deszczu:angry::angry:
Sluchajcie dziewczyny mam pytanie ostatnio bb wolniej mi chodzi, chyba odkat ta reklama sie pojawila u gory, dlugo sie laduje, wolniej przerzuca strony czy u was tez cos takiego sie dzieje??Bo moze to jest zwiazane z moderatorstwem, dlatego pytam czy i u was wolniej chodzi.
Ruchy Miloszka sa spokojne na szczescie poniewaz pamietaci film z Matim. Mam wiec nadzieje ze tym razem bedzie aniolek a nie taki wierciuch jak Mati:tak::tak::-D

witanko, widze ze wątek - "nasze ciążowe dolegliwosci" zamkniety, czyżbyśmy już wszystkie dolegliwosci obgadały?:-D

mnie złapały hemoroidy:wściekła/y:

nie wiedziałam co to ale poczytałam w netku no i to na pewno to:-(

tutaj jest fajnie opisane:

Wyczuwalny guzek w odbycie w ciąży - Forum eChirurgia.pl

kupiłam maść Procto Hemolan i teraz nie wiem czy uzywac dalej bo na ulotce pisze ze kobiety karmiące i ciężarne maja zwrocić sie o porade lekarza, no ale to chyba tak bardzo zapobiegawczo...wiem ze sa jeszcze homeopatyczne kremiki no ale wtedy jeszcze nei wiedziałam i nabyłam tą...

ta zmiana u mnie nie jest jakas straszna ale odczuwam:angry:

kurcze to chyba jedna z takich dolegliwości, która może nie zniknąć po porodzie tak łatwo... i moze zostac nawet na długo - wtedy zabieg...
no i wyczytałam ze wiekszosc kobiet to to dopada zaraz po porodzie

udanego dzionka!!!:-p

manti nie wiem ale rennie można więc manti penie też...
reklamy są z dwa tygodnie już i faktycznie gorzej...

ja w poprzedniej ciąży miałam na hemoroidy czopki homeopatyczne takie mozna

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry