reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
oj kawka to dobry pomysł bo na twarz padnę zaraz;p
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Podczas usg na pewno powie czy jest owinięte pempowina czy nie jesli ma dobry sprzęt:-).A moze zapytaj lekarza co ci jest... Moze podczas usg cos wykryje ...
ale u mnie też nieraz cicho jest a nagle dostanę kopniaka ,a nieraz ma takie dni ,że tylko się wygina albo ociera ale ruch jest.Byłam wczoraj u gina i wszystko ok:-)
Ja szczerze powiedziawszy za długo nie gdybam bo znając mnie to sobie wkręce ,że na pewno jest owinięta pempowiną itd.
Ostatnio znaleźlismy psa ,strasznie pokiereszowany był ,a że to było niedlako znajomego to go tam zwabilismy(2 godz. to trwało) i zaraz na drugi dzień do weterynarza powieźlismy bo to niedziela była .I okazało się ,żejest pogryziony ,ale ma na skórze jakies pasożyty (mówiła nam po łacinie jak to się nazywa tylko ja nie pamietam) ,które zarażaja też człowieka i mi szcezgólnie kazał jak najdalej od niego.Teraz siedze tylko i nasłu****e czy mała się rusza czy nic mi nie wyłazi.Dodam tylko ,że nawet jej ani razu nie głaskałam ani nic ,ale siedzi we mnie to
patisia1218
Ja tez wczoraj bylam u ginekologa... Dał mi skierowanie na badanie krwi i moczu... Troche mnie wkurzyl bo powiedział ze mam przyjsc za 4 tygodnie dopiero bo jest wszystko ok, ale ja myslalam ze po 30 tygodniu powinno się chodzic częściej .... Nie jest tak?
aneczka2425
jeszcze się nachodzisz od 36 chodzi się co tydzień nawet ja jeszcze mam 3 tyg przerwy ale po 17 kiedy mam wizytę (34 tyg) to już co 2 tyg.
Monika20078
Chogata ja mam dokładnie to samo, też zaraz sobie tak wkręcam.
Tylko wiesz, jak do tej pory to wszystkie moje obawy się potwierdzały.
Na początku ciązy zabolał mnie brzuch i zaraz poleciałam do lekarza no i całe szczęście, bo prawie poroniłam. Póżniej coś mnie zakuło w boku i też zaraz poszłam...i kamienie w nerkach. A teraz te szaleństwa małego.
Na początku ciązy zabolał mnie brzuch i zaraz poleciałam do lekarza no i całe szczęście, bo prawie poroniłam. Póżniej coś mnie zakuło w boku i też zaraz poszłam...i kamienie w nerkach. A teraz te szaleństwa małego.
patisia1218
jeszcze się nachodzisz od 36 chodzi się co tydzień nawet ja jeszcze mam 3 tyg przerwy ale po 17 kiedy mam wizytę (34 tyg) to już co 2 tyg.
Dzieki za informacje
Chogata
Mama Aluni i Dominika
To lepiej idź do tego lekarza bo jak ma się coś stać to lepiej byc czujnym niż potem miec coś na sumieniu.Ja mówiłam tylko za siebie jak ja mam ,ale u mnie na szczęście nic niepokojącego się nie dzieje .Lepiej sprawdzić i miec spokój ;-)Chogata ja mam dokładnie to samo, też zaraz sobie tak wkręcam.
reklama
Monika20078
Podziel się: