reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
u nas tez duchota straszna,a do tego strasznie boli mnie głowa i zaraz mi ją rozsadzi,katar alergiczny tez mnie drażni,nawet wapno mało mi pomaga,a nic innego nie moge brac

a ja tez jak nie smarkałam tak smarkam wcześniej to tylko wrażenie zatkania było a teraz już katarek ale ja ograniczam leki biorę tylko raz dziennie pulmicort wziewne i koniec.

a ja tez jak nie smarkałam tak smarkam wcześniej to tylko wrażenie zatkania było a teraz już katarek ale ja ograniczam leki biorę tylko raz dziennie pulmicort wziewne i koniec.

ja tylko wapno dla alergików biore,ale non stop koszą trawy,drapie mnie po gardle od tego,oczy szczypią i sedzą,jak ja dam rade jak bedzie codziennie upał,bo wtedy mi sie nasila

Dzień Dobry,
u mnie dzisiaj też duszno i głowa potwornie mnie boli.
Do tego dzieciątko całą noc sie szarpało, rzucało i wogóle był szał... chyba wybiore się do lekarza bo nie wiem co się z nim dzieje.

no jest sezon na trawniki bleee a ja na osiedlu domkowym mieszkam więc codziennie ktoś kosi a niektóry to często na blokowisku było lepiej bo przyjechała ekipa raz dwa i znikali a tu niestety:/
więc mi sie po gardle ciąga bleee
Iwonka bo ty też drzewa i inne kiedy najgorsze minie? tylko nie mów że na jesieni bo płakać będę...

reklama
Moja to czasem w ciagu dnia wogole nie daje znaku zycia... ale jak tylko noc przychodzi i chce isc spac to tak skacze ze zasnac sie nie da...
U mnie też jest różnie jak w ciągu dnia jestem aktywna ,zabiegana to mała lezy spokojnie dopiero wieczorem i w nocy mi daje popalić.a jak mam taki spokojniejszy dzień to zazwyczaj budzi mnie kopniakami potem śpi do około południa potem powierci się ,poprzeciąga i wieczorem znów skacze:-)
Piję druga kawę bo coś spać mi się chce,a tu jeszcze porządki musze dokończyć:-D

Do góry