reklama
witam sie i ja o poranku ;-)
my wczoraj z Mezulem padlismy juz ok 21:00
a teraz wyprawiwszy go do pracki, wcinam sniadanko i Was podczytuje :-)
aga.p77, aniaso86;-) bywa, ze Ci nasi faceci sa daremni i tylko nam krew psuja, ale coz... juz taki chyba ich urok najwazniejsze, zebysmy umialy nad tymi naszymi hormonami zapanowac, policzyc do 10ciu, albo nawet do 20-stu i sie wyciszyc
Aneta, wszystkiego najlepszego dla Gosi
Piwonia, ty to pewnie masz teraz istny młyn przed niedziela do tego jeszcze ta nieprzespana noc mam nadzieje, ze nie zostalas sama z calymi przygotowaniami, i masz pomocne osoby koło siebie ty sie teraz oszczedzaj ile tylko mozesz!! ;-)
tak tak oczywiscie jestem ja i tylko ja,tzn do 10 mam starszą w domku bo potem do szkoły idzie
sama bede robiła wszystko
trzymam kciuki,my czekamy na wyniki z konkursu z lekturMoja dziś ma konkurs recytatorski, ciekawe jak jej pójdzie, już cała rodzina cytuje te wiersze hihi
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
No to ja sie pzegnam...milego dzionka zycze....jak mi sie uda to zajze wieczorkiem....:-)
u nas wyniki są zawsze na koniec roku i przyznawane nagrody, w zeszłym roku byłam zaskoczona bo moja nic sie nie zdradziła a przyniosła 3 nagrody z 3 konkursówtrzymam kciuki,my czekamy na wyniki z konkursu z lektur
Anet miłego dnia !!!No to ja sie pzegnam...milego dzionka zycze....jak mi sie uda to zajze wieczorkiem....:-)
u nas na koniec tez są nagrody i dyrektorka czyta wyróżnione dzieci,ale na biezaco z każdego są podawane,z tego mialy byc juz wponiedziałek,ale pani która go prowadziła poszła nagle na L4 wiec niewiemy nicu nas wyniki są zawsze na koniec roku i przyznawane nagrody, w zeszłym roku byłam zaskoczona bo moja nic sie nie zdradziła a przyniosła 3 nagrody z 3 konkursów
a dodatkowo na stroie szkoły są zawsze podawane dzieci ,ktore zajęły jakies miejsca w różnych konkursach
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
dziewczyny jakie sa w koncu normy na te krzywa przy 75 bo im wiecej czytam tym rozniej sie dowiaduje ehhh
reklama
dziewczyny jakie sa w koncu normy na te krzywa przy 75 bo im wiecej czytam tym rozniej sie dowiaduje ehhh
Glukoza - krzywa cukrowa (75 g):
na czczo: norma do 6,4 mmol/l
obciążenie 75 g glukozy:
po 1 h: norma do 11,1 mmol/l
po 2 h: norma do 7,8 mmol/l
Podziel się: