reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Hogata, ja mam poduchę do spania,ale dla mnie się nie sprawdza. Wolę 3 jaśki poukładać sobie jak mi pasuje. Poducha jest dla mnie za duża i wchodzi nie tam gdzie potrzebuję. Ale to sprawa indywidualna.
Ja wielka jestem i ja sie przymierzałam to między nogi spokojnie mi się mieści ,a u nas na dobrego jaśka trafić to cud.Wszystkie po miesiącu urzywania się rozlatują w środku .Mam teraz takiego za 25 zł pół roku to już się coś zaczyna z nim dziać.:baffled:

Nie wczoraj oglądałam w SMYKU za 75 zł to nie majatek a dziś zamówiłam sobie worek sako ( tym razem przez internet)

75 zl to faktycznie niedrogo!

Ja mam taki worek (fatboy), super wygodnie na nim sie siedzi lub lezy - ALE wstawac z niego bez pomocy!!!!! ufffff Ja go kupila juz jakies 2 lata temu i juz wtedy (bez brzucha hi hi) wstawanie z fatboya bylo utrudnione. teraz jeszcze nie probowalam, bo jak jestem sama boje sie sprobowac, ze nie daj Boze, nie bede mogla sama wstac ;-) hi hi hi

75 zl to faktycznie niedrogo!

Ja mam taki worek (fatboy), super wygodnie na nim sie siedzi lub lezy - ALE wstawac z niego bez pomocy!!!!! ufffff Ja go kupila juz jakies 2 lata temu i juz wtedy (bez brzucha hi hi) wstawanie z fatboya bylo utrudnione. teraz jeszcze nie probowalam, bo jak jestem sama boje sie sprobowac, ze nie daj Boze, nie bede mogla sama wstac ;-) hi hi hi
znajoma ma tak "usatawiony " wysoko,że bez problemu siada się jak na normalym krzesle.Owszem sa opcje różnego położenia,mi się on potem przyda do syna do pokoju bo z łóżka do telewizora ma dośc daleko i jak mu pad w playstation pada to musi go ładować i siedzi na podłodze a tak będzie miał siedzenie.

Witam laski z rana :-)
Dopiero wstałam! Rozpusta normalnie:szok:
To ja sobie kawkę wypije i sobie nadrobie zaległości od wczoraj.
witaj
jak po wczorajszym
witaminki zjadłaś??
i widze,ze zmiana imienia chyba juz ostateczna,bo to pierwsze imie jakie mieliscie,a co pierwsze to jednak najlepsze gratuluje wyboru

witaj
jak po wczorajszym
witaminki zjadłaś??
i widze,ze zmiana imienia chyba juz ostateczna,bo to pierwsze imie jakie mieliscie,a co pierwsze to jednak najlepsze gratuluje wyboru
mi też się Gabrysia bardzo podoba, ale mój nawet nie chce o tym słyszeć, i my nadal dla dziewczynki nie mamy kompromisu....:baffled::baffled::baffled:

reklama
witaj
jak po wczorajszym
witaminki zjadłaś??
Witaj Iwonko!
Mam nadzieję, że przetrwasz ten dzień.
Ja dziś spałam tak twardo, że szok. Chyba przez tego doktorka wczorajszego.
Dziś idę na 18:) Dam znać w razie czego co i jak.
Co do imienia to długo dyskutowaliśmy z moim na ten temat jak moja kuzynka wpadła na herbatę. I doszłam do wniosku, że te imię najbardziej mi się podoba. No i jak brat mojego da swojemu synowi na imię Gabriel to kit. Mieszka 300km stąd a dzieci się będą widziały może tylko z okazji świąt, czyli 3 dni w roku.

Do góry