reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

witam,
PIWONIA nie daj się stresowi przedkomunijnemu,
EFE to masz zdolna córcię,
GOSIA a zmieści się jeszcze jeden całus od ciotki mirandy?
MEGACZKA właśnie nie mam nic upatrzonego, u nas nie ma sklepów z wózkami, więc patrzę na ulicy co ludzie mają, albo na ebayu. Bardzo podoba mi sie maxi cosi mura, ale bez przesady 600 f nie dam. Podobał mi sie też lunamix ale bagaznik ma za nisko i podejżewam ze zawadza juz na kostce brukowej, a Skipton to jedna wielka kostka.

reklama
Gosiu a przy setkach jak to sie liczy :confused: mialam tak:

70,1
po 1h 151,2
po 2h 112,7

zreszta nie wiem czy i to nie jest oszukane bo zwrocilam chyba cala glukoze a pani powiedzialam ze tylko ciut:baffled:

Gosiu a przy setkach jak to sie liczy :confused: mialam tak:

70,1
po 1h 151,2
po 2h 112,7

zreszta nie wiem czy i to nie jest oszukane bo zwrocilam chyba cala glukoze a pani powiedzialam ze tylko ciut:baffled:

po 1h norma jest do 180 a po 2h do 140

ale jesli faktycznie zwrocilas wypita glukoze, i do tego dosc szybko - to wyniki nie sa miarodajne... przykro mi... takie jest moje zdanie

Witam się z rana.Gosia Ty masz tego "rogala" do spania,warto go kupować ?Bo wczoraj oglądałam go w sklepie i sie zastanawiam nad zakupem???????

Witam się z rana.Gosia Ty masz tego "rogala" do spania,warto go kupować ?Bo wczoraj oglądałam go w sklepie i sie zastanawiam nad zakupem???????

dzien dobry ;-)
mi on zycie ratuje od dawna juz. Ja na pewno nie zaluje zakupu. Mju kupila niedawno i tez bardzo sobie chwalila.

Ale to kwestia gustu oczywiscie, jesli szkoda Ci pieniedzy, to mozesz sie ratowac kilkoma poduszkami/jaskami etc... ja pozniej bede korzystac z rogala do karmienia i "ogradzania" dziecka ;-) Ja goraco polecam, ale zdaje sobie sprawe, ze te stowke lub troche wiecej mozna wydac inaczej... Wysle ci dwa linki do roznych poduszek na priva, jesli chcesz

Hogata, ja mam poduchę do spania,ale dla mnie się nie sprawdza. Wolę 3 jaśki poukładać sobie jak mi pasuje. Poducha jest dla mnie za duża i wchodzi nie tam gdzie potrzebuję. Ale to sprawa indywidualna.

reklama
dzien dobry ;-)
mi on zycie ratuje od dawna juz. Ja na pewno nie zaluje zakupu. Mju kupila niedawno i tez bardzo sobie chwalila.

Ale to kwestia gustu oczywiscie, jesli szkoda Ci pieniedzy, to mozesz sie ratowac kilkoma poduszkami/jaskami etc... ja pozniej bede korzystac z rogala do karmienia i "ogradzania" dziecka ;-) Ja goraco polecam, ale zdaje sobie sprawe, ze te stowke lub troche wiecej mozna wydac inaczej... Wysle ci dwa linki do roznych poduszek na priva, jesli chcesz
Nie wczoraj oglądałam w SMYKU za 75 zł to nie majatek a dziś zamówiłam sobie worek sako ( tym razem przez internet)

Do góry