reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

soniusia, witaj na naszym forum. :nerd: Ostrzegam - wciaga cholernie i potem, jak Mola albo ja - siedzi sie przed komputerem o 12 wciaz w szlafroku hi hi hi :-D

Poniewaz sobie uswiadomilam, ze pol dnia minelo, a ja zdazylam jedynie odkurzyc w mieszkaniu, uciekam stad. Zajrze po poludniu.
Milego dnia, dziewczyny.

reklama
Soniussia witaj na forum;-)

Zapomnialam Wam powiedziec ze bylam wczoraj u gina i wszystko ok. Bylo opoznienie i weszlam go ganbinetu o 23.50!! A wizyte mialam umowiona na 21.20. Myslalam ze nie wysiedze...:baffled: Od nastepnej wizyty juz bede miala za kazdym razem KTG. A zawsze jak widzialam te babeczki z wielkimi brzuszkami wchodzace go gabinetu z KTG to wydawalo mi sie to takie baaaaardzo odlegle:-)

Soniussia witaj na forum;-)

Zapomnialam Wam powiedziec ze bylam wczoraj u gina i wszystko ok. Bylo opoznienie i weszlam go ganbinetu o 23.50!! A wizyte mialam umowiona na 21.20. Myslalam ze nie wysiedze...:baffled: Od nastepnej wizyty juz bede miala za kazdym razem KTG. A zawsze jak widzialam te babeczki z wielkimi brzuszkami wchodzace go gabinetu z KTG to wydawalo mi sie to takie baaaaardzo odlegle:-)
o kurcze o tej godz??? masakra, padłabym tam chyba już....

o kurcze o tej godz??? masakra, padłabym tam chyba już....
No masakra! Ja akurat pozno chodze spac ale wszystkie ciezarne w poczekalni ziewaly biedne, wlacznie z polozna ktora siedziala w rejestracji. Po mnie jeszcze byly dwie babki wiec lekarz byl kolo 1 w nocy w domu a do szpitala ma na 7 do pracy:baffled:

Mola - poduszka - nie ma sprawy.
A dlaczego bedziesz miala KTG juz teraz robione?
Polozna ktora siedzi w rejestracji u mojego lekarza powiedziala ze od 30 t.c. kazda kobiete podlacza do KTG jak przychodzi na wizyte i z tym wydrukiem wchodzi sie do gina. Nie wiem czemu tak wczesniej.

reklama
Do góry