reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
A ja idę troszkę poleżeć....
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Melduję się z powrotem:-) Ja na obiad dziś wątróbkę z sałata mam ,może żelazo będzie lepsze
witam jestem tu nowa mam termin na 9sierpnia :-) i bede miala coreczke :-)
narazie nie wiem co i jak funkcjonuje na tej stronie np jak dodac te sowaczki itd :-( ale jak tylko sie dowiem co i jak to chetnie bede uczestniczyla w waszym forum pozdrawiam :-)
narazie nie wiem co i jak funkcjonuje na tej stronie np jak dodac te sowaczki itd :-( ale jak tylko sie dowiem co i jak to chetnie bede uczestniczyla w waszym forum pozdrawiam :-)
Witaj w gronie sierpniówek ;-)witam jestem tu nowa mam termin na 9sierpnia :-) i bede miala coreczke :-)
kaskax25
mama wspaniałej trójki
soniussia jak chcesz to moge pomoc z czym sobie nie radzisz z suwaczkiem??Klikasz na suwaczek ktorys z naszych ktory ci sie podoba, wchodzisz na stronke z suwaczkami generujesz kod BBcode kopiujesz go i wklejasz u gory w ustawieniach. Wchodzisz na ustawienia i edytuj sygnature tam wklejasz BBcode
reklama
Podziel się: