reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja czasem tez mam takie cisnienie ale wtedy czuje sie dobrze
na razie lakerka powiedziła,zeby sie nie denerwowac echo ma rozwiać wątpliwosci czy to jest groźne czy nie,wiec czekamPiwonia czyli nie jest za dobrze?? Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy niedlugo urodzisz ciaze tez oslabia serce bo to wysilek, moze pozniej bedzie lepiej. Mam nadzieje
dobrze,że mam je juz za tydzień w sobote
a mnie głowa boli strasznie,w klatce serducho tez tak dziwnie i ogolnie jestem wyplutaja czasem tez mam takie cisnienie ale wtedy czuje sie dobrze
aga_irlandia
ide dziewczynkom moim kielbaske z cebulka usmazyc
zaraz wracam
zaraz wracam
bajorekaga
Fanka BB :)
Mam nadzieje Piwonia ,że to nie bedzie z serduszkiem nic grożnego,strasznie mi Cie szkoda bo ciągle masz jakieś problemy zdrowotne jak nie z dziecmi to z sobą i nawet nie masz kiedy odpocząć
wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrzeMam nadzieje Piwonia ,że to nie bedzie z serduszkiem nic grożnego,strasznie mi Cie szkoda bo ciągle masz jakieś problemy zdrowotne jak nie z dziecmi to z sobą i nawet nie masz kiedy odpocząć
bajorekaga
Fanka BB :)
wiem,ja siebie czasami tez zaluj,jestem jak na razie dobrej myśli,byle tylko nie okazało sie,ze nie moge rodzić normalnie bo j niechce cesarki wogóle,nawet nie dopuszczam takiej myśli,wiec musi byc dobrze[
oby oby wszystko sie ułozyło po Twojej mmyśli, ja też chciałabym rodzić normalnie ale niestety pierwszą miałam cesarke i teraz też bede miec niestety
aga_irlandia
jestem
dzieciaki zadowolone wciagaja kielbache z cebulka
dzieciaki zadowolone wciagaja kielbache z cebulka
reklama
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Juz sie troche uspokoiłam to teraz sie wam pożale te łóżko nowe co wczoraj kupiłam pies mi obgryzł tak sie popłakałam ze masakra :---no:
Podziel się: