reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
juz zalapalam.

ja wiem, ze wy tak chudlyscie przez mdlosci i znajomosc z panemWC itd, i wspolczuje wam tych dolegliwosci.
Ale jak czytam, ze jestescie na 0 lub z malenkim tylko przyrostem, to plakac mi sie chce. I calkiem serio mowie. Lepiej sobie pojde juz dzisiaj.

Milego dnia.
pociesze cie,szwagierka w pierwszej ciaży przybrała 30 kg w drugiej tylko 20kg,a teraz wygląda jak patyk i po pierwszym dziecku nie karmiła piersią bo nie mogła,wiec napewno i tobie uda sie tak schudnąć

ja juz tez jestem,lekarze zaliczeni
za tydzien jade na echo serca,bo jednak są szmery w sercu,a potem 20 maja na wizyte do kardiologa,dzieci spoko na razie dostały leki i mam spokój na miesiac

no to widze piwonia ze nie wesolo u was:(
eee nawet znosnie
tylko tak ledwo do lekarza dojechałam,jak wysiadłam to musiłam krzaczki zaliczyć bo mi było juz tak niedobrze
jak mnie zobaczyły to niewiedziały pielęgniarki co robić,blada,niskie ciśnienie,a ja im mówie ze u mnie to norma,ledwo wrciłam z tamtej przychodni,a musiałam młodsza odebrac i starsza zwolnic i do następnego lekarza,starsza ma poczatek jakiejś silnej alergii na coś,a na raze testów nie można zrobic,wiec musimy czekac

reklama
Do góry