reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
mam takie pytanie czy wasz lekarz gin zlecił wam prywatne badania w katowicach ??
ja stwierdziłam ze to sa zbede badania i wybiore sie do gin prywatnie na usg 4d to raz ze taniej to blizej. i sadze ze na to samo wyjdzie
A gdzie lekarz kazał ci iść w Katowicach. Ja tu chodzę, ale myślę, że nie ma znaczenia gdzie idziesz. Ważne by dr był dobry i sprzęt.

no własnie chodzi o to ze nie ma dobrego sprzetu na tych czarnobiałych to nie wszysko dobrze widac. ale pójde na te usg 4d tak po 20 tyg aby zobaczyc moze jak płec czy wszystko dobrze sie rozwija. pójde tez z ciekawosci bo ponoc piekne zdjecia wychodza ze twarz dziecka mozna zobaczyc

jajnik :confused:
nie miałaś juz podobnych bóli:confused:
No właśnie Aniu to nie jajnik. Boli z boku a nawet można powiedzieć na boku. Nie wiem czy to nie torbiel? Przed ciążą lub w pierwszych tygodniach mnie bolało (nie wiem kiedy dokładnie zaszłam, a bóle były) no i wtedy wyszło że mam torbiel. Ale tamten lekarz pokazał się konowałem i nie wiem w końcu czy torbiel może boleć.

kolezanka mi powiedzial ze yzyko poronienia istnieje do 24 tygodnia... ona urodzila w 23 i maly ma dzis operacje podwiazania zyly... bo bez tego nie przezyje...:-(

no własnie chodzi o to ze nie ma dobrego sprzetu na tych czarnobiałych to nie wszysko dobrze widac. ale pójde na te usg 4d tak po 20 tyg aby zobaczyc moze jak płec czy wszystko dobrze sie rozwija. pójde tez z ciekawosci bo ponoc piekne zdjecia wychodza ze twarz dziecka mozna zobaczyc
Oj zdjęcia wychodzą śliczne. Ja byłam już na początku 14 tygodnia i faktycznie dzidzi wyglądała ładnie w 3D/4D.
Nie chodziło mi o zwykły sprzęt u lekarza tylko o 3D w Katosach.

Ładnie dziś wyglądacie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja biore feminatal i duphaston 3 razy dziennie,bo mam policystyczne jajniki i przy tym jest zagrożenie ciązy, a na dodatek pokoć mam bardzo nisko kosmówkę i to jest powodem bólu w dole brzucha

reklama
Do góry