reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja biore duphaston od poczatku... opieka nie ma zla ale na patologii sa dwie wredne siostry i jedna lekarka... ordynator jest super... bardzo dokladny... zastepca tez... onprowadzi mi ciaze... reszta lekarzy ujdzie;-)

reklama
mam takie pytanie czy wasz lekarz gin zlecił wam prywatne badania w katowicach ??
ja stwierdziłam ze to sa zbede badania i wybiore sie do gin prywatnie na usg 4d to raz ze taniej to blizej. i sadze ze na to samo wyjdzie

powiem jedno jedzenie jest obzydliwe!!!! jak by mi nie przynosili to bym tam z glodu padla...;-) ale jak robia usg to daja zdjecie,.. ja mam juz cztery:-D

tabletki feminatal biore od poczatku ciazy sa bardzo fajne sa powlekane wiec nawet ich nie czuc i łatwo sie połyka. sa dostepne w opakowaniu po 30 lub 60 szt maja wiele potrzebnych witamin moim zdaniem sa dobre

gdy brałam luteine to sa tabletki podjezykowe na poczatku uszło ale to miałam brac 3 razy do dnia i za kazdym razem było gorzej bo brało mnie na wymioty :( ale naszczescie wiecej mi nie przepisano

mnie lekarz nie kierowal... ale dziewczyna ktora ze mna lezala tez byla w katowicach... to ksztuje 150 zloty... a ten twoj lekarz ile bierze za takie usg?

ja chodze na kase chorych wiec nic mnie to nie kosztuje. ale kiedys takich badan nie byłlo i dzieci sie rodziły zdrowe a do tego co cche isc prywatnie to bierze 50 zł od wizyty

reklama
gdy brałam luteine to sa tabletki podjezykowe na poczatku uszło ale to miałam brac 3 razy do dnia i za kazdym razem było gorzej bo brało mnie na wymioty :( ale naszczescie wiecej mi nie przepisano
Ja mam luteine dopochwowo dwa razy dziennie i oczywiście folik tez biore,ale to juz przed ciążą zaczęłam brac.

Do góry