reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
aneczka tez tak mysle ze raczej ladniej sie zarysowal ale nie zauwazylam zeby jakos specjalnie sie powiekszyl:):):) i tak mam te szczescie ze wszystkie moje ciuchy sa jeszcze za luzne dla mnie :)

Mam nadzieję, że też będę wiedzieć.
Ból minął i nie wiem co to było. Ale ważne że już nie ma.
Nie ma jak wasze fluidy :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no na szczescie wymioty to juz wspomnienie:)
ja uciekam dziewczynki dio sklepu po co nieco do jedzenia
potem musze poprac i ze 2-3 godzinki prasowania mnie czeka:)
a u mnie pieknie swieci sloneczko i niedugo beda juz kwitly zonkile:) takie sliczne paczki juz maja
milego dnia kochane i bede pozniej

Deli od torbiela moze bolec, ale moga to byc wiazadla, jak sie rozciagaja to takie klucie moze byc podobne do kolki
Aga slicznie wygladacie
basia wspolczuje zastrzykow biofuroksym jest chyba bolesny?

to zalezy... perwsze bardzo bolaly... ale potem zrobilo sie twrde i nie bylo czuc... teraz to boli jak nie wiem.. nie ma sie juz gdzie wkluwac bo wszedzie zrosty:wściekła/y:

ja bym zjadła zaś ogórkową albo kapuśniak. ale mam jeszcze barszczyk na dzisiaj a jutro jedziemy z meżem i rodzicamy do cioci do bielska na rocznice slubu to gotowac nic nie bede musiał.

reklama
Do góry