reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Bede trzymac kciuki. Pewnie masz czesto badania na cukier? Jestes na jakiejs diecie?
Mi na szczescie w ciazy nigdy nic nie dolega, zagrozenie poronieniem juz raczej minelo, ronilam zawsze na poczatku, takze nie martwie sie o to juz.
Mam nadzieje ze teraz to juz wszystkie szczesliwie donosimy nasze dzidziusie:-D

reklama
NIe mam często, właściwie dopiero raz na przyswajalność cukru, to z piciem tej słodkiej mazi, następnę dopiero w 24 tyg. Właśnie to mnie martwi że tak żadko, za niecałe 2 tyg. będę mieć usg i wizytę z położną wiec sie wypytam o te badania. Ale sądzę że normalnie będą sprawdzać w krwi.

W obcym kraju troche ciezko z tymi badaniami. Ja tu bym po prostu prywatnie zrobila sobie takie badanie u nas kosztuje okolo 20zl. Ale tam to wszystko jakies pokrecone.

ja już powiem dobranoc bo filmek na polsacie oglądam:-) ale jestem zawiedziona trochę bo on jest na podstawie książki którą jakiś czas temu czytałam i już początek się różni:baffled::wściekła/y:

witam dziewczyny i od razu dobranoc mowie tym ktore sie poszly relaksowac:-)
ja chyba Jjako ostatnia STO LAT PIWONIA I WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO pozycze:-)

ciesze sie ze wszytko u was dobrze dziewczyny, tylko te bolace brzuszki:-( moze to niestrwanosc po prostu?

patrzylam sobie na linki, niektore juz mam dawno w ulubionych ale twoj Roksana dopiero dodalam, super jest!

pogoda jest straszna po prostu dzis, nawet na basen sie nie moge zmusisc zeby isc choc mam z 3 minuty na piechote:no:
wogole sie straaaasznie czuje niewyraznie od rana, chyba przez ta pogode ,:dry: nie dosc ze mam niskie cisnienie samo w sobie a kawy pic nie moge bo mi wzdecia powoduje,
tak jak ty Anet zelaza mam za niski poziom
to jeszcze to chyab ogolnei jest barometr niekorzystny bo mnie jakby glowa boli
a moze po prostu zmierzla jestem dzis:nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry