reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Fakt dziewczyny forum jest jak serial telewizyjny:-) wciąga tak samo ale cóż ja np jestem na l4 już od początku grudnia równo 3 miesiące a że muszę sie oszczędzać już od początku to dla mnie jak zbawienie:-) ale z moich obserwacji wynika że na niektórych forach ciężarówek tego nie widać tak jak u nas;-)

tak, tak!! forum wciaga bardzo!! wczoraj mialam kilkugodzinna przerwe w dostawie internetu to az mnie nosilo w domu ze nie moge sprawdzic co sie dzieje na BB!!

reklama
taszka74 dziękuję ślicznie za przepis:) Jest tak prosty, że ośmiele się go dzisiaj zrobić dla mojego solenizanta ;-) On frytki lubi więc powinno mu smakować. Idę się ubrać i wyruszam na miasto w poszukiwaniu wołowiny na te steki. Może mu jeszcze mały torcik kupię. Jak urodziny to urodziny, co nie?
Malinka super że już wszystko ok. Ale zmykaj mi od tego kompa i idź leżeć:crazy: Przynajmniej 3 dni teraz ani palcem nie kiwnij! Jasne! No.
To lecę dziewczyny, choć pada. Jak wyszło opowiem wam jutro;-) Trzymajcie kciuki bo ze mnie kucharka początkująca:sorry2:

Witam się z rana :-) właśnie wróciłam i pomimo złej pogody mam wspaniały nastrój. Chyba dlatego, że mój pojechał dziś autko odebrać i w końcu będę miała Alfe tylko dla siebie :tak:.
Po za tym na porannych zakupach weszłam do Figo - sklep dziecięcy. I znalazłam śliczne łóżeczko z lwiątkiem. Więc jak będzie lwiątko to je kupie :-) do tego jeszcze te małe ciuszki pooglądałam i gęba mi się cieszy :-).

Malinka już wczoraj czytałam, że u ciebie dobrze. Cieszę się bardzo. Strach był, ale dobrze, że tylko na nim się skończyło :tak:.

A teraz idę na śniadanko :-).

reklama
mnie chyba trzyma ta codziennie rano wypita cytryna,dobra sprawa i na wzmocnienie
ja o 11 robie sobie wychodne,dziadek przyjdzie do młodszej,starsza bedzie w szkole,a ja sobie fryzjera zalicze mam na dzieje,że dzisiaj sie uda

Do góry