reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

dobra znikam... musze cos na obiad zrobic bo potem do lekarza... nic mmi sie nie chce mgla u nas jak nie wiem... moze D pozniej mnie wpusci na komputer to sie odezwe.... zycze milego dnia wszystkim... malinka trzymaj sie zdrowo...

reklama
Witam wszystkie Mamusie :-).
Malinka, całe szczęście już po strachu (właśnie nadrabiałam zaległosci i doczytałam co się wczoraj działo). Teraz faktycznie tylko leż i wypoczywaj. Najważniejsze, ze z dzidzią dobrze. A baby w kolejce to faktycznie masakra.

Dzięki dziewczyny za wsparcie i uciekam zjem coś i się położe bo przez tą nie przespaną noc to zmęczona bardzo jestem.Nie wiem czy jeszcze tu dziś do was zaglądne.Więc życze udanego dnia:-D PAPA

Ach zapomniałabym dziękuje za zaproszenia na NK i ja troche też wysłałam no ale nie wszystkim-przepraszam kiepska w szukaniu jestem:rofl2:PA

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkich!
Zaraz wybieram się po zakupki, musze załatwić parę spraw na mieście. jak wrócę to nadrobię zaległości :tak: Miłego ranka życzę wszystkim mamuśkom :happy:

reklama
mnie tez chyba cos bierze. wszyscy w biurze siedza w krotkich rekawkach a ja w bluzce z dlugim rekawem i swetrze i jeszcze mi zimno... nawet goraca herbatka nie pomaga :-)

Do góry