reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

czytałam że z Naszą Sierpnióweczką wszystko ok ufff całe szczęście bo naprawde sie martwiłam,,, trzeba uwarzać do konca :tak:

a ja samotny wieczór :crazy:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja najadlam sie szarlotki i też lezalam na kanapie,oczka mi sie kleją dzisiaj,za dużo mialam na głowie,a jutro w sumie podobny dzień mam,ale na szczeście od 11-13,potem juz na spokojnie
ciesze sie,że u Malinki wszystko dobrze,niech leży i wpoczywa no i musi bardziej uwazac

a ja samotny wieczór :crazy:
a mój wrócił,jutro i w srode tez bedzie dopiero w czwartek wyjezdza i wróci w piątek w nocy,zmiana planów i potem w przyszlym jedzie od wtorku do czwartku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sie na dzis pozegnam za chwile M jak milosc obejrze i ide spac, bo jutro jednak pewnie do lekarza z malym furczy mu pewnie znow oskrzela:baffled::baffled:
Dobranoc

oooo fajnie, że mi przypomniałyscie o m...jak miłosc:tak:juz dawno nie ogladałam to obejrze sobie, chyba kinga-dupinga tez w filmie zaciążyła - to popodgladam ja jak tam to wygląda:-D

dobrej nocki wszystkim!

i oby Malinka jutro obudziła sie w dobrym humorku i juz sie nie nerwowała;-)

reklama
Do góry