reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

bo teraz drugi trymest i moze w koncu power`a nabieramy:-D mnie tez jzu sie nie chce tak bardzo jak kiedys... żeby tylko jakaś bezsenność się nie przyplątała:baffled:

reklama
aaaa to tak, to taki wyhamowany power - a dlaczego musisz leniuchowac?

tak z ciekawosci pytam, mnie lekarz nic nie mówił - a moze tez mogłabym troche polezec;-)

aneczka, miałas cos w badaniach nieteges - czesto zdaża sie takie zalecenie ginka - ale w sumie jesli nie ma nic typu krwawienie - to w jakich przypadkach lekarz daje takie przykazanie?

wiem ze moze byc tez w przypadku zakrótkiej szyjki macicy...kiedy jeszcze?

22 lutego zaczęły mi sie skurcze podobne do takich jak przy porodzie ale słabsze i jest zagrożenie przedwczesnym porodem, a że ja takie niefortunne porody miałam mam duuużo odpoczywać i zero przytulanek :wściekła/y:

aaa, tak aneczka sorrki ze nie zjarzyłam od razu, pisałas - ale nie miałam juz siły szukac w postach ;-)chyba jednak mnie spanie bierze, najgorsze ze wstawac do roboty trza:-(

Hej dziewczyny,
Wybacznie moja nieopbecność...znowu. Mam teraz urwanie głowy z lataniem po użedach i innych bezsensownych miejscach przez te zwolnienie z pracy i jak wracam po takim maratonie odstaniu odstresowaniu itd itp nie miałam ochoty nawet komputera włanczać. Dziękuje wszytkim za zaproszenie na nk. Nie ograniam jeszcze niektórych kto to kto ale to dlatego że lista od Piwoni jeszcze do mnie nie doszła.
Wracam nadrabiać lektury co tu naplotkowałyście :-D:-D:-D

reklama
Do góry