reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ja dzis dlugo nie posiedze,bo jutro do pracy rano,no i Gosia do pzeszkola,trzeba ja wczesniej spac polozyc,ale jeszcze chwile posidze,dobranocka narazie leci...

Kasia niby sa,ale nie do konca,przestala Malinka krwawic i czeka na wizyte u gina...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No doczytalam ale jak mozna w szpitalu nie przyjac kobiety z krwawieniem, absurd jakis, paranoja:szok::szok::szok:

Malinka już po wizycie z dzidzią wszystko w porządku jak powinno i nie wiadomo skąd to krwawienie było:no: Malinka dostała leki i ma plackiem leżeć w domku i nic nie robić tak zapobiegawczo, kontrolę ma z tydzień a termin porodu przesunął się n 19 sierpnia.Malinka odezwie się jutro jak wstanie teraz idzie już do łóżka:-)

reklama
a ja mam błogą ciszę:-pmały śpi a mężuś przy gazetce. kolacyjka też zaliczona na szybkiego. a jutro szarość dnia:rofl2:i znów gary... oj, fajnie było na weekendzie u mamy:happy:

Do góry