reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hej Malinka!
Obudziłam się z zaropiałymi oczami, zatkanym nosem i bólem gardła. Po umyciu, wysmarkaniu i wypiciu kawy trochę mi lepiej ale już zaczynam aplikować sobie herbaty z cytryną i miodem.
Najgorsze, że takie same objawy mają córeczki mojej koleżanki, które niedawno były w odwiedzinach. Muszę zadzwonić i zapytać się czy im już lepiej. Bo to na jakiś wirus wygląda:dry:

reklama
witam i ja w nowym tygodniu u nas piekne slonko na polku,my dopiero wstałyśmy,a zaraz do szkoły śmigamy wiec nie bedzie mnie pewno całe dopołudnia

Hej Malinka.
Efe moj synus tez podlapal wiruska, niestety teraz te chorobska czeste, kuruj sie

aaaaaaaaaaa dziewczyny pokazał mi się jakiś komunikat na czerwono że wirus jakiś tam został zaakceptowany w komputerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja nic nie klikłam :no: a teraz mi obraz znika co chwile:wściekła/y::crazy:

witajcie!
Nowy tydzień nowe możliwości:-) jakoś mi tak lekko dziś.

Na pęcherz to urosept i wit C 3*dziennie po 3 tabletki, po 3 dniach jak nie będzie poprawy to idz do lekarza, przepisze furaginum.
Ja w poprzedniej ciąży nabawiłąm się zapalenia pęchęrza, nie przechodziło a mimo to pojechalam nad morze, po 3 dniach wracałam do Poznania "na sygnale" wprost do szpitala, diagnoza: ATAK KOLKI NERKOWEJ! bóle jak przy porodzie. Tydzien w szpitalu i antybiotyk pomógł.
nie lekceważcie pęcherza.

Wcześniejsze choróbsko też od dzieci tej koleżanki miałam. Ale nie mam zamiaru zrywać kontaktu z powodu takiej pierdoły. Bo niby co? Mam siedzieć zamknięta w domu i ludzi unikać? Zgłupiałabym...

reklama
Witaj Sempe.
Malinka tak nie najgorzej, tylko troche niewyspana jestem bo obudzil sie o pierwszej, nie spal do wpol trzeciej i obudzil sie i wstal przed szosta. Ale choroba nie rozwija sie mam nadzieje ze damy rade

Do góry