reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
ostatnio kupiłam w zarze na przecenach kilka bluzeczek-tuniczek, co prawda nie ciążowych ale troszke szerszych i nadajacych się w czasie ciąży i muszę przyznac że jestem z nich bardzo zadowolona

Przez caly dzien dzisiaj od rana mam klucia ostre w dole brzucha. srednio raz na kilkanascie minut, bardzo sie tym martwie! dzwonilam do lekarza, kazal mi brac luteine 3x2 i no-spe 3x1 i lezec i zadzwonic jutro jak do jutra nie przejdzie. Nie wyobrazacie sobie jakiego stresa mam, najchetniej pojechalabym do szpitala sie zbadac ale w koncu lekarz powiedzial zeby czekac do jutra...
Miala ktoras z Was takie bole??

ja poprzednio kolo 5miesiaca mialam klucia ale to czulam nie w brzuchu tylko nizej i to podobno bylo spowodowane rozszerzaniem czy rozrastaniem sie kosci, juz nie pamietam,ale to bylo jakby mi igielki ktos wbijal

Witam z rana :-)
Jak widzę każda wczoraj leniuchowała więc nie miałam dużo do nadrobienia.
Mój się śmieję, bo u nas w weekend na forum mało się dzieję, ale za to w tygodniu dajemy czadu, a u niego jest na odwrót więc nie ma problemu z kompem :-).

Wypatruje słoneczko, bo chce iść na długi romantyczny spacerek, ale na razie same chmurki :-(.

Ja mam nadzieję, że słoneczko zaświeci

A jak ci Kasiu weekend mija?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczęta:)
Witam słonecznie w niedzielny poranek:)

Ale miałam noc dziewczyny....Moj psiak zachorował, leciało z niej z kazdej strony. Zaczelo sie o 3.30 w nocy i tak do rana. O 7.oo pojechaliśmy do weterynarza tam kroplówa,antybityk i jeszcze coś bo 4 razy dostałą zastrzyk. Moja bidulka,kruszynka. Kurcze w takich chwilach to naprawde sie czuje,że ten psiak to taki członek rodziny i robimy wszystko żeby ulżyc tem naszemu włochaczowi:). Na szczeście leki zadziałały, teraz mja Megi słodko śpi. Mnie pewnie też zmuli niebawem bo to była baaardzo aktywna noc. Ciekawe jak moja dzidzia to zniosła...Mam nadzieje,że ona choc słodko spała.

Kasiu przykro mi ,że znow jakieś nieporozumienia z meżem...Ale głowa do góry. Buziak do słonka i niech Cie naładuja te promyki optymistycznie:)

Do góry