reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

aneczka, zazdroszcze tej karpatki mniam... :-)
choc za mnna to dzis jakas szarlotka chodzi
mmm... z lodami waniliowymi ... moze jak P wroci
to da sie pokombinowac :)
w koncu zasluzenie mi sie nalezy, bo w domku blysk, obiados tez zrobiony hihi :-D
dobra, teraz mykam pod prysznic uff...;-)

reklama
Witam się słonecznie:)
Taka piękna u nas pogoda, że żal było w domu siedzieć. Wybraliśmy się na zakupy! Zakupiłam sobie między innymi w Empiku książkę Kaz Cooke "Ciężarówką prze 9 miesięcy". Od powrotu przeczytałam 150 stron jednym tchem i popłakałam się ze śmiechu:-D

a ja juz po południowej drzemce przekosiłam cos a teraz by sie zdaly takie pyszne lody smietankowe:tak::-D
M siedzie od rana w garazu cos tam kreci wierci i naprwia to mi sie nudzi. moze cos pod wieczór sie wymysli moze na herbatke do znajomych wyskoczymy

Obiadek pojadłam i bym trochę poleżała...ach...
A ty mi Aneczko tu jeszcze z tą karpatką?! Jak ja bym sobie zjadła:-(

Puściutko tutaj:) Tak weekendowo!
Idę pod kocyk i wracam do mojej lektury;-)
Miłego weekendu kobietki:)
Odpoczywajcie i do poniedziałku:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przez caly dzien dzisiaj od rana mam klucia ostre w dole brzucha. srednio raz na kilkanascie minut, bardzo sie tym martwie! dzwonilam do lekarza, kazal mi brac luteine 3x2 i no-spe 3x1 i lezec i zadzwonic jutro jak do jutra nie przejdzie. Nie wyobrazacie sobie jakiego stresa mam, najchetniej pojechalabym do szpitala sie zbadac ale w koncu lekarz powiedzial zeby czekac do jutra...
Miala ktoras z Was takie bole??

Mola nie denerwuj sie wez tabletki i grzecznie lez w lozeczku wstawaj tylko do ubikacji
A jak ci nie przejdzie po tej nospie to zawsze przeciez mozesz do szpitala pojechac
Odpoczywaj i nie denerwuj sie

reklama
Do góry