reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

ja faworki pierwszy raz robilam... paczki juz mialam okazje robic:-D ale mala jak sie cioeszyla zjadla 10... bylam w szoku bo ona nie lubi... atu tyle naraz...fajnie byc chrym i nie mogac brac innych lekow... oby to juz koniec wszystkich zastrzykow i lekow:wściekła/y:

Załączniki

• Moje foty-0002.jpg
    Moje foty-0002.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 11
reklama
Witam z rana Dziewczyny :-)

Efe1980 przepis na zupkę super, wczoraj ugotowałam i jest taka pyszna,że nie wytrzymałam i jeszcze ok 20 wszamałam miseczkę hihi.:sorry2:

Mewa29 no mam przeczucie na chłopaka :-) i pewnie piłkarz będzie a jak dziweczynka to pewnie piłkarka ręczna, to po mamusi :-):-) hihi

Majaam witaj w klubie, ja też sie systematycznie budzę ok 3 i ok 5 a ok 6 wstaję, bo do roboty trzeba iść :wściekła/y::wściekła/y: Ale byle przetrwać do 16 kwietnia, wtedy idę na L4, mam już wszystko w pracy dogadane, mam plan wyspac się za wszystkie czasy !!!

Ale jestem szczęśliwa:-) Penwie dlatego, że ostatnio same dobre wiadomości :-)

Kasiax25 bossko, że mamy tajniackie forum:-) Respekt:-) i gratulacje:-)

Tak ok 5 to nie mdłości, tylko normalna fizjologia-taki zegar biologiczny. Mdłości, to zupełnie inna bajka.:baffled:

Marcia, tez tak myślałam idąc na L4, a tu zaczęły się koszmary i kłopoty ze snem. Ma jednak nadzieję, że Ciebie ominą.

też sie witam...u mnie to juz tradycjia, śniadanko,herbatka i klik na forum BB. jejku ja juz sie od was uzależniłam:baffled: jakas terapia mi jest potrzebna:dry:
:-D leń sie ze mnie zrobił przez BB.

:-)
też sie witam...u mnie to juz tradycjia, śniadanko,herbatka i klik na forum BB. jejku ja juz sie od was uzależniłam:baffled: jakas terapia mi jest potrzebna:dry:
:-D leń sie ze mnie zrobił przez BB.
Ja też witam z rana
Dokładnie wykonuję te same czynności:-):-):-)

A moje Kochanie tylko powtarza bym nie zapomniałam o nim hehehehe

reklama
Co prawda to prawda, tu się tylko można czasowo zapodziać, ja powinnam się szybko zbierać i gonić na zajęcia a ja siedze i nadrabiam forum Was bo mnie nie było chwilę czasu, grrr
to lecę
trzymajcie się ciepło w ten piątkowy dzionek :-) u mnie słonko wyszło nawet, więc jest nieźle, do później

Do góry