reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Jak basen to jestes usprawiedliwiona:-)
Miranda to fajnie ze cukier w porzadku, moze tym razem ci odpusci:tak:

reklama
Miranda to fajnie ze cukier w porzadku, moze tym razem ci odpusci:tak:
Mam nadzieję ale ostatnio miałam wysoki cukier pod koniec, więc jeszcze czekam...

To bardzo dobrze, mam nadzieje ze teraz juz wszystkie spokojnie doczekamy sierpnia ze zdrowymi dzieciatkami

a ja się wypluskałam chwilę w wannie i od razu lepiej, kiedyś wyczytałam że za długo niewskazane, że coś z bakteriami było :O nie wiem czy to prawda i czemu dokładnie ale jakoś teraz dmucham na zimne.

Idę zaraz spać, bo padam, a najgorsze że mnie jeszcze do pączków ciągnie ;( tyle tam ich w kuchni i ąz się prosi żeby zjeść...

no ja tez dziewczynki juz spadam,dobrej nocki zycze postaram sie zajzec jutro,pa,pa
No i nie objadac sie juz na noc,bo zgaga bedzie murowana...:-D:-D:-D...

reklama
hej aga, mam nadzieje ze ze bedziesz jeszce chwilke bo mam pytanie jak sobie radzisz z niskim cisnieniem?
wczoraj mi polozna powiedziala ze mam kawe pic na niskie cisnienie ale zaparcia mam straszne od kawy:zawstydzona/y: jest jakis inny sposob zeby sobie podwyzszyc? glowa mnie nie boli na szczescie:no:

a poza tym to mi smaka zrobiliscie na pysznego paczka :-) no ale sobie moge tylko pomarzyc, bo nie mam gdzie kupic a sama sie nie podejmuje robic...zreszta mam problemy dzis jelitowe, strasznie mi bulgocze w brzuchu:no:

Marcia26, ciesze sie z dzidzia w porzadku, zdjecie nozki sliczne, pilkarza ci przepowiadam a w razie jak dziewczynke chcesz to pilkarke:-)
11 cm to juz takie calkiem duze bobo, pewnie niedlugo poczujesz ruchy:-)
Podniecam sie bo mamy termin podobny wiec moje tez pewnie z 11 cm juz ma:-)
Ja tylko jeszcze jedno usg bede miala, koniec marca i to wszystko
ale barzdo fajnie poogladac wasze zdjecia;-)

no dobra, bede konczyc bo jak zwykle wszystkie was wymiotlo jak sie pojawilam;-)
trzymajcie sie cieplo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry