reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

:-)
Ja też witam z rana
Dokładnie wykonuję te same czynności:-):-):-)

A moje Kochanie tylko powtarza bym nie zapomniałam o nim hehehehe
mój na szczescie w pracy i nic nie wiedzi:-D bo by mi dal takie przesiadywanie:-D

idę sie ogarnac:-) dziewczyny mam prosbe aby na priv pisac tylko wazne tematy a pogaduchy prowadzic na ogólnym bo pózniej duzo jest do nadrabiania w czytaniu....no to taka moja malutka prosba:sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja sie witam i znikam :-)
Podpisuje poranna liste obecnosci ;-)

Milego dzionka kochane, nie wiem jak u Was, ale u nas slonecznie i biaaalooo :tak:

Cześć dziewczyny!
Ja tylko się witam i uciekam do łóżka,nadal źle się czuje , wczoraj dzwoniłam do swojej pani doktor i kazała mi leżeć,więc wczoraj odpoczywałam i dziś też tak zrobie,oby szybko przeszło...
Ja też troche pączków pojadłam wciągnełam koło 10 he he

Ja tez się witam na forum i uciekam za chwilkę do pracy. Oj gdyby nie to,że muszę znowu koczowałabym pod kocem z herbatka i laptopem na kolanach. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki i ściskam mocno:-D

Dzień dobry:-)
Ja po kawce ale głowa boli dalej:wściekła/y:
Kasiu my jakoś tak razem te bóle:dry:
Ania to mam nadzieje ze szybko ci minie to moze mi tez. probuje wlasnie wcisnac sobie kawe ale przez gardlo mi nie chce sie przecisnac.
Roksana no co ty my takie plotkary, ze zdazymy i ogolny i priv obskoczyc:wściekła/y:
Deli a ty juz dobrze?

reklama
Kasiu u mnie dobrze.
Dziś tylko główka mnie boli, troszkę brzuszek, ale ból jest taki jakby się rozciągało znowu. Po za tym brzusio mi dziś wywaliło już rano.

Chyba sobie herbatkę jeszcze jedną zrobię i się położę na chwilkę. Popołudniu mama ma być i siostra więc trzeba troszkę sił mieć.

Do góry