reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ewelinko ja byłam w tym terminie co ty teraz idziesz. I było widać wszystko bardzo ładnie. Nawet pani doktor widziała budowę całą serduszka, żołądek itp. Więc możesz byc spokojna wszystko przebadają.
Oj mam taką nadzieję, bo co mi robią usg to mówią że Maleństwo jest mniejsze niż zakładali a to ciężko się słucha. Idę znowu do tego samego lekarza prywatnie co ma lepsze usg niż w przychodni i mam nadzieję, że też będę miała takie słodkie fotki jak wy:)

reklama
Ale jestem szczęsliwa, az sobie pośpiewam lalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalala:-D:-D:-D:-D Coś czuję,że w robocie nic nie zrobie :-)

Oj mam taką nadzieję, bo co mi robią usg to mówią że Maleństwo jest mniejsze niż zakładali a to ciężko się słucha. Idę znowu do tego samego lekarza prywatnie co ma lepsze usg niż w przychodni i mam nadzieję, że też będę miała takie słodkie fotki jak wy:)
Będziesz mieć ich dużo. Jak już badają dokładnie to robią więcej fotek. Ja po takim badaniu ponad 10 miałam. A na następne idę w 22 tygodniu. Nie mogę się doczekać by zobaczyć Czekoladkę na 3D/4D. No ale to trochę czasu jeszcze musi minąć.

efe1980 zobaczysz, że jeszcez nam sie tu pochwalisz pięknymi foteczkami. Zobaczysz, że będzie co podziwiać :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzięki Marciu! W ogóle gdyby nie wy to ja bym chyba siedziała w domu i obgryzała paznokcie do krwi. A tak zawsze mogę liczyć na słowa wsparca. DZIĘKI!:wink:

reklama
No Aniu ja już tu namierzałam, która ma do ciebie numer telefony, żeby chociaż sms-ka wysłała! Założyliśmy że odsypiasz wczorajsze?

Do góry