reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Wczoraj wcześniej poszłam spać bo mi chłop zamulił i tak jakoś wyszło:-D
O 5 wstawał do pracy i ja się wyjątkowo obudziłam towarzyszyłam mu przy jego kawie i popłakałam się, i stwierdziliśmy że Arka dziś do przedszkola nie zaprowadzę czego już żałuję bo tam ma zajęcia, posiłki:wściekła/y: a w domu to fakt sam się bawi ale śniadania sobie nie zrobi więc ja musiałam, obiadek też i zła jestem bo mimo iż do 10 spałam to teraz już dla niego zupę gotuję a sama jeszcze śniadania nie zjadłam:wściekła/y:
do tego głowa mnie boli od pobudki a kawa nie pomogła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Aniu bardzo mi przykro, że się źle czujesz. jakbym bliżej mieszkała wzięłabym sama Areczka do siebie byś spokój miała i nic nie musiała robić. Dobrze, że pospałaś do 10. Trzymaj się.

reklama
vioreczka to super!!! może bedziemy kiedyś miały okazje sie spotkać i pogadać sobie o ciążowych sprawach hihi

vioreczka to super!!! może bedziemy kiedyś miały okazje sie spotkać i pogadać sobie o ciążowych sprawach hihi

Mam taką nadzieję :-D sezon windsurfingowy zaczyna się już w kwietniu, więc wszystko przed nami:rofl2: Poza tym w ciąży nie mogę pływać, więc gdy mój mąż będzie szalał na desce ja będę miała mnóstwo czasu na wycieczki po okolicy. A najczęściej jeździmy do Rewy , więc to naprawdę rzut beretem od Rumi

Ostatnia edycja:
witaj vioreczka jejku dziewczyny boje sie że po tych dzisiejszych pączkach zaniedlugo sama bende wyglądać jak pączek

kwitnę i już d*** mnie od tego kwitnięcia boli. A jutro znów zastrzyk. A na tym boku jak leżę to dalej pośladek boli.
Zmieniłam suwaczki na Oliwcię.
Deli śliczne różowe suwaczki:) Ja nie mam laptopa więc zostaje mi tylko siedzenie na krześle przy biurku. Aż się już poducha wgniotła tak siedzę hihi.

A ja dziś na śmierć zapomniałam że jest tłusty czwartek:szok: dopiero jak weszłam na forum to sie skapłam:-) będę musiał sie zbierać do sklepu pewnie już nie bedzie żadnego pączka :-)

Nati ja dziś czekam na mojego kochanego bo ma już pączki kupione. A wróci dziś z pracy po południu więc mi język ucieknie .... . Poza tym u mnie śnieg sypie wielkimi płatami! Aż szkoda ze nie moge wam tego pokazać:(

reklama
witam kobietki!!! nadrobiłam czytanie i co nieco jestem w temacie :) też chciałabym być na zamkniętym forum więc jeśli można o zaproszenie..... na pączusia czekam mamuśka ma mi przynieść, a chciało mi się go już wczoraj wieczorem ale o 23 ciężko byłoby znaleźć jakiś sklep :) marzyy mi się taki z lukrem i różaną marmoladą mmmmmm...

Do góry