reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
witaj deli
ja chyba tez dzisiaj bede miec dzień lenistwa,bo mąż w delegacji wiec wróci późno,tylko musze starszą odprowadzic zaraz do szkoły i luz do 13 , potem po starsza o 15 i do wieczorka juz wolne

dobra to ja na jakis czas znikam ide do szkoly,potem musze zrobic zakupy na zabawę piątkowa do szkoły,a mąz jak wróci zakupi mi tylko soki bo tego nie bede nosić

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No dobra to ja dziś poodkurzam i podłogi przetre bo już patrzeć nie mogę. Wczoraj mi się takiego ryżu dmuchanego zachciało jeść i teraz wala się wszędzie:wściekła/y:

Witam Was dziewczyny!!
Aneczka ciesze się że jesteś w domku , celibat-będzie ciężko ale dobrze że tylko tyle-dużo odpoczywaj i się oszczędzaj!
Kasiu czy moge Ci prosić o wpisanie mnie do wątku zamkniętego?Dziękuje.Podziwiam Was że się tak znacie na tym i to robicie BRAWO-bo ja to mało się znam na takich sprawach-w końcu blondynka ;-)hehe.
Wiecie co nie mogłam spać w nocy boli mnie brzuch po prawej stronie-może po wczorajszym praktycznie cały dzień w kuchni przy gotowaniu spędziłam,pączki piekłam do 21 mam dosyć.A brzuch boli:-( nie i na dodatek nie mam nospy-czytałam że to bierzecie na ból brzucha.Zaraz uciekam się położyć dziś będe odpoczywać.A pozatym mam kłopot w domu,ale to może kiedyś na zamkniętym napisze...

Zastanawiam się kto tam u mnie zanieszkał, bo ani słodkie mi nie wchodzi, ani kwaśne. Łatwiej byłoby myśleć bardziej konkretnie o łobuziątku.

Moja koleżanka swoją córcię w brzuszku nazywała Małą Glizdą. A jak do niej dzwoniłam do szpitala to słyszałam jak dalej tak do niej mówi. No tak słodko i z uczuciem...:sorry2:

Też mam zaległości w sprzataniu, po wyjeździe brata i pzryszłej bratowej, niby m,nie nosi, ale za konkretną robotę zabrać się nie mogę.

Mówię do niego/niej Kociątko, Słoneczko Mamusi,Łobuziątko, już robi ze mną rewolucję.Chciałabym już wiedzieć on czy ona.

reklama
Do góry