reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ja narazie śpie jak kamień. Ale mam tak od dziecka. Poprostu mogliby mnie z łóżkiem z domu wynieść i tak bym się nie obudziła. Dlatego tak boję się, że jak będę w późniejszej ciąży to będę musiała wstawać do łazienki:-(
moja młodsza tak śpi

ciekawe co z Aneczką,jak sie czuje,bo jej nie ma,mam nadzieje,ze wszystko w porządku u niej:baffled:

reklama
Na portalach dotyczących ciąży są informacje o tym, że włanie teraz zaczynają się koszmary i niestety mogą potrwać.Nawet na BB o tym jest napisane.
Wstać i jak najszybciej zapomieć.

Czesc i ja sie witam w ten tlusty dzien
Aneczko bardzo fajnie ze u ciebie wszystko w porzadku dbaj o siebie i swoja Juleczke
Kasiu ja rowniez czekam na zaproszenie
pozdrawiam i objadajcie sie paczkami

eee...to mnie pocieszyłyście z tymi koszmarami...bo już myślałam,że coś ze mną nie halo:).
Ja też śpie jak kamień, ale sny swoją drogą są...
Ale tak dla równowagi to ostatnio śniła mi sie moja córeczka( ja nie znam jeszcze płci,ale we śnie była córeczka...mam nadzieje ze to proroczy sen był:) ),byłam już z nią w domu, było lato ( wiec to sie zgadza:) ) i siedziałyśmy razem na łożku i ja nie mogłam uwierzyć ze już ją mam. Taki cud świata...echhh..to był super sen...

Ja nie wiem czy jej wolno teraz takie wycieczki do przedszkola robić? Może tylko do toalety i lodówki? Przynajmniej narazie, dopóki się jej nie uspokoi:confused:

Ja nie wiem czy jej wolno teraz takie wycieczki do przedszkola robić? Może tylko do toalety i lodówki? Przynajmniej narazie, dopóki się jej nie uspokoi:confused:
No masz racje. Moim zdaniem też wycieczki zabronione w takim stanie...zwłaszcza,że Aneczka mówiła,że lekarz tak jej zalecił. Kurcze ale swoją drogą to kiepsko tak byc uziemionym,ale z drugiej str to my chyba jesteśmy w stanie zrobić wszystko dla tych naszych Skarbów.

reklama
No masz racje. Moim zdaniem też wycieczki zabronione w takim stanie...zwłaszcza,że Aneczka mówiła,że lekarz tak jej zalecił. Kurcze ale swoją drogą to kiepsko tak byc uziemionym,ale z drugiej str to my chyba jesteśmy w stanie zrobić wszystko dla tych naszych Skarbów.
dokładnie,ja tak uziemiona byłam w pierwszej ciąży tylko łóżko i nic wiecej,a jakbym za dużo łaiła to miałam leżec w szpitalu wiec grzecznie sie słuchalam i leżałam,ale wtedy było prosciej bo nie mialam drugiego dziecka,a teraz jakby mi kazali sie położyć to niestety byłoby to nierealne,bo musze mała odebrac z przedszkola,starsza zaprowadzic i odebrać i niestety nie ma mi kto pomóc,a mąż ma daleko do prcy wiec odpada i godziny nie pasują

Do góry