reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

no witaj Jolka:-)

co tak Cię odmieniło co???

u mnie nijak ciągle myśle jak ulokowac w naszym mieszkaniu "ludzi" byśmy się w SIÓDEMKE (boszeeeeeeeeeeee jak to brzmi ) pomieścili..

ciekawe jak tam Malinka z malenstwem i Tomuś:-)

reklama
Cześć dziewczyny, wpadłam z wielkiej ciekawości, bo co rusz na FB doczytuję że któraś w ciąży, albo juz urodziła, gratuluję wszystkim zafasolkowanym i tym które już urodziły! No a Sempe, to mnie wprost oszołomiła, niezłomna!

Ostatnia edycja:
hello girls

wpadlam sie Wam pokazac ze zyje:-D

my juz na swoim ,mieszka sie bardzo dobrze,dzieciaki rosna ,ze sama nawet nie wiem kiedy:-D
poza tym wiadomo czasu az tyle nie mam zeby sledzic wszystko syatematycznie i przyznam ze jesli juz czytam to jest to watek nastepne pokolenie:-:)zawstydzona/y: no ale tam przynajmniej sie dowiaduje ktorej mamusce potrzebny bedzie doping:-p:-p

gratuluje wszystkim zafasolkowanym i zycze powodzenia na porodowkach:-D
ps.jak bym tak miala gwarancje ze urodze syna to moze bym sie skusila na kolejne:cool2::cool2::cool2:

pozdrawiam dziewczynki

Aga normalnie mnie rozwaliłaś z tym siusiakiem!:laugh2:
Jesteście szalone kobiety!
Miranda widzę że ty też w klubie;-) Trzymam kciukasy! Też ci teraz inaczej się ciążę nosi?

Jolka witaj po przerwie:tak: Co u Was?

Efe gdzie Ty widziasz ze Aga cos o siusiaku pisała??!!:-)

Miranda witaj!!! widze ze Ty tez trafiona hihihi ale fajnie:-) tez widze ze na sierpien masz termin tak?

Faktycznie że nosi się inaczej, miałam więcej mdłości, myślę że to będzie chłopak! A termi mam na 17 sierpnia, czyli będę rodzić na początku miesiąca, we wtorek mam pierwsze Usg, więc mi ustalą dokładną datę.
Pozdrawiam.

witam sie i ja...ale dawno tu nie zagladalam:sorry:

widze ze kolejne malenstwa w drodze...super.....
Sempe , Efe pewnie miala na mysli ze chlopak to i z siusiakiem musi byc....he,he.....bo zeby aga o siusiaku pisala to tez nie zauwazylam :-D:-D:-D

U nas jakos leci,raz lepiej raz gorzej....teraz obie panny po chorobie(Gosia jeszcze w trakcie) ciekawe kiedy te chorobska odpuszcza,a mrozy wielkie u nas,dzis bylo rano -20 :szok:

Witam,
Gratuluje wszystkim zafasolkowanym :-)

Nic się tu nie dzieje, a pomysleć, że jeszcze niedawno kilka stron dziennie było do czytania

reklama
Dziewczyny kochane
Blog Frania jest już na 12 miejscu w konkursie Blog Roku 2011!
Do finału wchodzi tylko 10 blogów.
Głosowanie trwa do 7 lutego, do godz 12.
Będę Wam bardzo wdzięczna za głos na nasz blog.
Żeby zagłosować na blog Frania trzeba wysłać sms na nr 7122 o treści A00207.
Z 1 telefonu można wysłac tylko 1 sms.
Cały dochód z smsów będzie przekazany na turnusy rehabilitacyjne dla niepełnosprawnych.

Tylko krok dzieli nas od finału, pomóżcie plizz:)

Do góry