reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

I ja spiesze z zyczeniami dla Ali i Wszyyyyyystkich sierpniowych dwulatków! :-)

U nas małe zmiany się szykują, bo od pon. zaczynam pracę :happy:
strasznie szybko sie to potoczyło, bo od wysłania cv do rozmowy upłynęły 2 dni :szok:
W każdym badz razie wystarczy juz tego "siedzenia" ;-) w domu, trza się wziac za zarabianie jakies.
Mielismy po 20tym jechac nad morze, ale w takim układzie nic z tego. Trochę mi zal, no ale z pracy rezygnować nie zamierzam. P. ma właśnie urlop, więc w sumie Tomcio przez 2 tyg. będzie z nim, a potem z dziadkami (bo jednak odpuszczamy przedszkole w tym roku z racji na brak grupy dla 2l.; nie chcemy go na chama wcielać do grupy dzieci starszych).
Jeszcze nie wiem, jak tam bedzie z dostępem do bb z pracowego kompa, ale zakładam, że na początku to nie będę miała kiedy się w tyłek podrapać przy wdrażaniu w procedury... :eek:

Raz jeszcze STO LAT dla Sierpniowych Zuchów :)
cmoki :*

reklama
alex.nikita, super że chłopcy się zaczęli "dogadywać" i czekam z niecierpliwością na zdjęcia ;-) mamy nadzieję, że będziesz częściej zaglądać :tak: p.s. Leo to pełne imię czy skrót np od Leona?
jakubka, powodzenia z pracą i super że tak szybko ci się udało :tak: no i będzie miał kto Tomka pilnować ;-)
Majka za 2 tyg idzie do żłobka, ale zobaczymy jak jej tam będzie, na siłę jej tam nie będę trzymać :tak: daje jej w sumie miesiąc na zaaklimatyzowanie się, bo później muszę pisać podanie o skrócenie wychowawczego albo zostaję z Majką w domku do 3 lat jak nie zaakceptuje żłobka :tak:

Witam sierpniowe Mamusie, mam pytanko do Was, jaki rozmiar nosiły Wasze pociechy tego lata, są teraz wyprzedaże letnich kolekcji i tak główkuję czy nie pokusić się ;-)
Dziękuję za odpowiedź.

PS. Wszystkiego najlepszego dla Sierpniowych Jubilatów! :tak:

Spóźnione ale jak najbardziej szczere życzenia urodzinowe dla wszystkich sierpniątek!!! Rośnijcie duże i zdrowe na pociechę swoim rodzicom!!Buziaczki dla Wszystkich!

Gratulacje dla wszystkich naszych rozpakowanych brzuchatek!

Lilijanna to zależy jak duże masz dziecko moja nosi teraz 98/104.

Dzięki laski za zyczenia dla Ali:-D

Ja tak rzadko tu wpadam, to od razu hurtowo Wszystkiego kolorowego, zabawnego, radosnego dla Sierpniakó naszych !!! :-D

Ja nie wiem nawet dokłądnei jaki rozmiar moja nosi - patrze wizualnie na ciuszki a nei na metke:p

Iza, no to życze żeby Maja się szybko zaklimatyzoała w żłobie, bo moja np. coraz gozej a od stycznai chodzi...ostatnio straszne sa rozstania rano...:-(

Jakubka - gratttttki!

reklama
Do góry