reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Po raz pierwszy z Olcią siedziałam tak długo u znajomych. Wróciłyśmy przed 22, ale nie dało się wyjść tak się dziewczynki wspaniale bawiły. Jakbym nie widziała to bym nie uwierzyła. Były dziś wyjątkowo grzeczne (śmiałyśmy się, że dorosły w końcu mają już 2 latka :-) ). Dziewczynki bawiły się, a myśmy sobie rozmawiali swobodnie.
Wieczorkiem poszły jeszcze razem do wanny i jedna myła drugą. Widok niesamowity. Potem zjadły kolację pobawiły się i do domu. Mała padła w 2 minuty. Nawet nie dyskutowała dziś długo z Juniorem. Przytuliła go i padła.
Jutro wyjeżdzamy, a ja nic nie mam aaaaaaaaaaaaaaa
No trudno rano do 12 mam czas, by wszystko przygotować. Grunt, ze poprawosane mam rzeczy :-).

Witam po baaaaaaaaaaaaardzo dlugim niepobycie ;-) Lapka mam juz od jakiegos czasu ale ciagle porwania ambulansem do szpitala a potem przybycie nowego czlonka rodziny uniemozliwialy mi wciaz kontakt ze swiatem. Juz sie troche ogarnelam i mam nadzieje, ze uda mi sie czesciej do Was zagladac.
Pewnie juz wiecie od Ciotek Rubi i Franiowej, ze nasz synek Leo Alexander urodzil sie 4 sierpnia o 9:50. Jest sliczny a co najwazniejsze zdrowiutki. Wazyl 4.220 a wzrostu mial 55 cm. Jest strasznie smieszny i nawet starszy brat juz sie troche do niego przekonal. Poczatkowo nie byl zachwycony, okazywal zlosc i zazdrosc za kazdym razem jak bralismy malucha na rece, nawet dwa razy pociagnal go dosc mocno za nozke.... Cale szczescie szybko sie przyzwyczail, teraz juz sam z siebie glaszcze go po glowce i nawet daje buziaczka. Mam nadzieje, ze beda kochajacym sie rodzenstwem. Probuje wkleic zdjecie ale cos tu znow pozmieniali i nie daje sie.......... musze sprobowac wieczorem jak obydwa smrodki pojda spac, moze sie uda

SERDECZNE ZYCZENIA URODZINOWE DLA WSZYSTKICH SIERPNIATEK!!!!!!!!!

Natt: sukieneczki wysle w poniedzialek, powinny niedlugo doleciec :-)

reklama
Do góry