olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Dzien dobry. Co tu tak cicho??? Gdzie sie wszyscy podziali??? Czy wiadomo juz cos od Ani????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze,to ja ci zazdroszcze takiej grzecznej panienki.....mozesz sobie duzo porobic....a nie tak jak jano to Anet masz nie ladał kłopot w sumie
ja mam okna wysoko wiec na parapet mi nie wejdzie,bo nie ma jak w sumie
choc u dziewczyn w pokoiku potrafi
ale moja jak sprzatam nigdy mi nie przeszkadza,zawsze cos swojego robi,a to muzyki słucha,a to sie bawi lub baje ogląda wiec ja nie mam z tym kłopotu
bylismy jeszcze na małym wieczornym spacerku,ale Ala kaszlała juz na nim deczko,mam nadzieje,ze nocka bedzie spokojna i w koncu jej przejdzie na dobre
Gratuluje Megaczka,ciesze sie razem z toba...laseczki byłam dziś na usg - będzie druga dziewczynka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znowu łzy szczęścia miałam :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
No widzisz,moze my jakie siostry blizniaczki na odlegloscBry ;-)
anett - czy Ty jestes moim klonem czy co? bo ze meza mamy na ksero odbitego to jedno ale zeby mlodsze latorosle takie same byly![]()
ja ze sprzatniem mam dokladnie tak samo - jak mi Monia pomaga to mam wiecej roboty...:-( w domu non stop syf, przejsc sie nie da zeby na jakis klocek nie wlezc, o cos sie nie potknac :-(
bajek nie oglada, wspina sie gdzie sie da, wlazi do zmywarki, wszystko wrzuca do wanny aby zrobic "mija mija"
ale rozgadala sie... juz ladnie mowi Jaś, Misia (i pokazuje paluszkiem na siebie), ceść, jeście (jeszcze) i takie tam ;-)
O masz,a co ty takie zle nastroje masz-przesileniewiosenne dopadlo?ja się melduje.
czytam na bieżąco ale na nic wiecej nie mam ochoty, dosc długo mam paskudny nastrój, pozbierac się nie mogę...
pozdrawiam serdecznie..
Ha,ha....mialam o to samo zapytacsempe, a co ty w ciąży? ;-)![]()