Hej,
kurcze mam wrazenie ze juz dzisiaj pisałam....co sie ze mną dzieje????
Włąsnie kurier dostarczył nam fotelik dla Leny,bo dla Karola juest ten po Nati taki czarny,wiec uniwersalny,a ten za to co przyszedł cukierkowy rózowy Maxi cosi rzecz jasna ale z drugiej reki. Kupiłam od znajomej ktora go wystawiła za 200zł,no przyznam ze robi to róznice bo nowy kosztuje min 450. Także interes bombowy!A stan idealny,no minimalnie widze ,ze tam gdzie sie pasy zakłada to materiał troszeke ubrudzony,czy nawet odbarwiony,ale to jest nic,przeciez ja to samo z nim zrobie...
No i ciesze sie tez bo wiem ,ze przesyłka cybexowa

doszła do Izabeli bez szwanku,takze kamień z serca

. I ciesze sie ,że to ona włąsnie go kupiła,bo jego stan był naprawde bez zarzutu i szkoda żeby sie u mnie tylko kurzył w wózkowni.
Iza pamietaj tylko przed pierwszą jazdą WD40 popsikajcie w łżyska. Ja to zrobiłam jak go kupiłam przed pierwszym spacerem,a potem jakoś późną jesienia,żeby na zime zakonserwować i absolutnie nic mi nie skrzypiało. Być moze i bez smarowania nie skrzypi aczkolwiek ja mam złe doświadczenie z tym cybex ONYX ten skrzypi co chwile i co chwile musze go psikać tym smarem,ale on ma zupełnie inne koła,ktore są jakos tak głupio pomyślane,ze zatrzymują cały ten piach w tarczach,no i nie ma opcji zeby w takim układzie to sie nie wkęcało w łózyska potem. Takze ja w tym ONYX smar woże ze sobą,bo mnie irytuje to trzeszczenie. Chyba miedzy innymi dlatego chciałam ten Callisto,bo on ma własnie inne te koła,inny system i dużo bardziej miękko jeździ,bez turkotania na asfalcie czy kostce,no i buda. To były dwa powody jego kupienia. Ale teraz to juz wszystko nieważne,bliźniaki w drodze i trzeba będzei sie trzeba przyzwyczaić do innego rozwiązania przewozu dzieci( całej trójki),a trzymanie dwóch parasolek mijało sie totalnie z sensem.
Dooobra,kończe,jem sałatke i biore sie za czyszczenie i pstowanie swoich zimowych butów,oraz musze zamienic zimowe ciuchy na letnie,ktore są na najwyższej półce w szafie,a juz czas najwyzszy,zeby były bardziej dostępne

-huraaa!
Podobno ma byc baardzo ciepły weekend!
Buziaki laski