reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

ojej, nie ma skaczącej pandy, buuuuuuuuuuuuuuu :(((

natt - ja też się stresuję przed wizytą zawsze; normalnie myslę pozytywnie, ale jak już nadchodzi dzień umówionej wizyty, to zaczynam wymyślać co też może być nie tak itd. - choroba...
imprezka udana, dziewczynki się pobawiły (ale nie tak słodko jak z Waszą Natką, wiesz?); Ninka całuśna babeczka, wciąż nadstawiała pysio albo chciała całować:)

mam dziś kiepski początek dnia... najpierw lekarka umówiona na dziś odwołała wizytę, od godziny szukam w necie prywatnych zakładów, żeby umówić się z Ninką (z tą jej dupcią) i sie okazuje, że w tych przychodniach albo w ogóle nie ma pediatry, albo jest na tel. i trzeba go łapać... i dzwonię od godziny po różnych i nawet jak chcę zamówic wizyte domową (wolałabym się z Ninką teraz w okresie wirusów nie plątać po przychodniach) to sa jakies terminy za kilka dni itp. Jedną tylko babeczkę mi się udało umówić na jutro po 19 i to będzie jechała z W-wy do nas... zabulę pewnie za wizytę... no ale co ja mam zrobić??? nie jest to nic na tyle nagłego, by lecieć do szpitala, nie chcę się wpychać w kolejkę do przychodni pomiędzy chore dzieciaczki, a zd rugiej strony nie mogę czekac aż tygodnia na wizytę, bo jeśli to jakiś grzybek po antybiotyku to trzeba działać jednak dość szybko; no i już się zryczałam, a dopiero 10... w ogóle, ostatnio znów jestem w jakiejś rozsypce emocjonalnej, może to hormony:(((

Ostatnia edycja:
reklama
Laski, mam antywira avasta i wyskakuje mi jakieś dziwne powiadomienie jak wchodzę na foruma! coś się zmieniło czy co? nie wiecie nic? może dlatego i Efe nie możesz avatara zmienić hm?

umówiłam się do lekarza na 17:30 ! bo moja dziś ma niby wizyty domowe ale ma już ponad stan i nie wyrobi dziś, więc idę do innej żeby posłuchała co w trawie piszczy.

maggie Avast wykrywa wirusy ktorych nie ma. ja dopiero go usunelam i wgralam comodo tez darmowy. avast jak mu sie konczy licencja zablokowal mi calego lapka i krzyczal ze mam 2 trojany rozne--i komp mi sie sam wylaczal:/ zmien antywira.

UPS ja też nie mam avasta! :-D zapomniałam że zmieniłam jakiś czas temu hihi :-) widać nie tylko avast krzyczy :-)

MArcel śpi, a ja myślę co na obiad zrobić, bo w lodówce mam niewiele, do sklepu z chrowitkiem nie chcę iść więc myślę myślę... dla taty mam kurę z wczoraj, dla wszystkich rosoł też z wczoraj ale na drugie nie mam pomysłu, pewnie ziemniaku z jaju :-p

Ja tez mam avasta i nic mi nie krzyczy..
Ale fakt ze od jakiegos czasu muli mi lapka strasznie, do 2-3 tyg może. Może antywir nie wyłapał mi jakiegos syfa?..

Andariel, kurcze, sytuacja piekna nie jest a jeszce hormony robią swoje...

Ja dzis od rano wkurzyłam sie nieziemsko na kasy na dworcu w JG. Opisałam sytuacje w watku Frania, więc nie będe sie powtarzała
Poniedziałek dzisiaj, tak? No to w sumie nic dziwnego..

witam i ja poniedziałkowo
z mega dołem
wszystko sie wali
z siostrzenica dzisiaj źle,zaraz do lekarza ida mam nadzieje,ze i ona nie skończy w szpitalu,siostra nie ma jak jechać po wyniki tomografii,moją mame pobiera
ja musiałam odowłac dzieciom badania w poradni bo nie mam z kim Ali zostawic a z nia tam nie moge jechać bo badanie trwa 3 godziny :(( a czekałam ponad 3 miesiace następny termin dopiero na koniec lutego mamy
a dzisiaj dostałam odpowiec w sprawie reklamacji i niestety musimy zapłacic rachunek i nic ino sie pochlastac dzisiaj
ciekawe co jeszcze dzisiaj na nas spadnie:(

ja tez mam avasta i jak cos wpadnie to krzyczy ,ja usuwam i dalej jest git
a testowałam juz różne anty i ten jak na razie najbardziej sie sprawdza

reklama
Do góry