reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Hejka,ja tez witam w NOWYM ROKU!!!
U nas juz po imprezie,wlasnie ostatni goscie poszli,a ja zamiast zmywac naczynia na kompie siedze....hi,hi...ale ze zmywaniem juz nie dam rady ,dopiero jak sie wyspie
Lece spiochow na swoje miejsce poukladac,maz przy stole zasna:-D...a Gosia przed chwila padla na kanapie,tylko Karolcia na swoim miejscu spi:-D:-D:-D

reklama
no to witam pierwsza w nowym roku,a najdłużej to trzymała sie moja srala mała,jak chciałam polożyć o 22 to pospała 5 minut i dostała powera i siedziała nam do 00.30 a potem padła i spała do 9 rano
mam nadzieje,ze wszystkim udaly sie wczorajsze wieczorki

Iwonka ja prawie przespałam! Po drineczkach mnie zmogło i wstałam za 10 dwunasta! Obejrzałam fajerwerki i poszłam spać.
A Gabi od 20 do 7:30 spała i teraz też drzemie także senny będziemy mieli ten rok hihi
W następnego Sylwestra sobie odbijemy. Zrobimy bibę na 4 fajerki. Już postanowione;)

Witam ,prubuje juz z czwarty raz wyslac tego posta i mnie cos wywala z przegladarki....wrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a Nowy Rok mial sie tak pieknie zaczac,a tu same przeszkody:baffled:
Ja dzis z mega migrena wstalam , a maz z mega kacem....

Sprawdzam czy sie juz blad naprawil....:baffled:
no , juz dziala wszystko ok....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny - wszystkiego, co dobre w Nowym Roku!!! oby pojawiające się problemy prędko znikały i wnosiły coś mądrego w nasze życia, oby kazda chwila radości została dostrzeżona i doceniona, i obyśmy wszystkie mogły się cieszyć życiem z naszymi rodzinkami:)))

Hejka!
No to Wam powiem że my przespalismy!!Obudziłam się po 1 ,ale co tam może w tym roku nie prześpie hihiihi
Ogólnie nie czuje tego nowego roku a dziś taka fajna data 01.01.11r :blink:

mam problem z Tomkiem bo kurcze coraz mniej je już nie wiem co robic.Słodyczy mu nie daje żeby apetytu nie tracił...macie jakieś pomysły na niejadków??

Malinka,to ja sie dolaczam do pytania.....bo moja to tez zje teraz co kotek naplakal:baffled:
a jeszcze chce sama i ile nerwow przy tym ze ho,ho....dodam ze ja tez sie niezle stresuje....zupy teraz tylko by jadla (i to nie wszystkie)i troche kaszy,albo mleko(ale to tylko rano przejdzie)....a cos z mieskiem to nie pokazuj,pluje na odleglosc.....

reklama
Hej...dolacze sie jako mama niejadka ;-) moja tez ostatnio je mniej....moze to taki etap przejsciowy?? albo zeby? bo cos rece pcha do buzi ...
W ogole zeby ja nakarmic to musze ja zabawiac np. pytac gdzie jest kotek? albo dac cos ciekawego czym sie zajmnie..a kiedys tego nie bylo..sadzalam ja w krzeselko ,dawalam papu,ladnie zjadala...a ostatnio grymasi.

Ale poki co to zabawianie wystarcza...daje jej np. ksiazeczke i pytam gdzie jest koko,kotek albo piesek ;) i szybko lyzeczke do buzi :-D chociaz czasami to ma takiego focha,ze nawet to nie pomaga...

A poza tym... Zycze Wszystkim Sczesliwego Nowego :-D:-D:-D

Troche pozno,ale lepiej pozno niz wcale ...

Do góry