reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Malinka zmień napis w ząbkowym suwaczku :) bo jedynki to TOmcio ma wszystkie :-)
Jejku ale u Was zimno! a nie macie jakiegoś elektrycznego piecyka czy cuś żeby postawić dodatkowo?
Piwonia własnie jak z Alą po nocy??
Ah Basia - co do imienia to ładne! Podoba mi się Natalka :yes: znam dwie i potwierdzam że mądre dziołchy ale zarozumiałe nie są :yes: jedna zna 4 języki i uczy się kolejnych :-)
Naczytalam się Was, napisałam i spadam do roboty w końcu aaaa

Ostatnia edycja:
reklama
hejo dziewczyny:-D:-D:-D
ja wlasnie konccze sniadanko:-D:-D
mam tak nos zatkany ze rzadnego smaku nie czuje:dry::dry::dry:
w nocy wialo okropnie, ksiezyc w oczy swiecil:dry::dry::dry:
nic a nic nie pospalam mimo iz Oli spala jak zabita:-D:-D:-D

dziekuje co do imienia.... Moje obie sa uparte jak osly ale to maja po mnie wiec lekka odmiana nie zaszkodzi:-D:-D:-D:-D

Iwonko super ze Ali deczko lepiej:tak::-D:-D:-D
Andariel czekamy na relacje:-D:-D:-D
Malinka wspolczuje klopotow z piecem:no:;-)

jej, Malinka - jaka zimnica w domu!!! to Wy chyba w grubych swetrach śmigacie?
Piwonia oby już tylko lepiej było z Twoją Alą!

wracam do segregowania ciuchów swoich, coś mnie wzięło na pakowanie na święta i przy okazji chowam swoje "chude" szmatki, bo w końcu mnie coraz więcej:) strasznie dużo szmatek, a jak przychodzi co do czego to nie ma w czym wyjść...

Basiu - nasza natt ma córcię Natalkę:)

andariel właśnie robiłam porządki u MArcela, wywalałam za małe rzeczy i takie tam, i u siebie w szafie i też się dziwię, że tyle tego a i tak nie mam w co się ubrać porażka...
dobra, lecę dalej porządkować ziuuuuuuuuuuuu

hehe melduję że skończyłam porządki ciuchowe ;-) bo jeszcze pranie powiesić lecę i drugie się robi. Andariel ja tez zawsze analizuję czy wyrzucić coś czy nie... a zakupy... czy aby na pewno to kupić, i czy gdzieś może taniej nie znajdę, albo coś innego .. porządki w wywalaniu i zakupy to dla mnie koszmar czasem, a właściwie dla kogoś kto idzie ze mną :-D :-p:zawstydzona/y:
Na obiad mam zupkę z wczoraj a na drugie robię spaghett i z pesto więc roboty nie ma wiele. Lecimy na ogród wieszać pranie bo dziś +5 i słonko świeci! tylko wiatr cholipka ale na chwilę pójdziemy z panem Marcepanem. ;-)

Noo to może i do moich szaf wejdziecie i porządek zrobicie co??U Tomka to mam super lad i porządek ale moje ciuchy to kurcze zbieram zbieram a bo może kiedyś ubiore i tak leżą....
AAaa Basiu mi też się bardzo imie Natalka podoba!
A zimno mam diabelnie kurcze powoli sie rozpala ale znowu po drzewo iść musze na dwór a mi się nie chce:dry:
A grzejnik owczem był ale szlak go trafił kilka dni temu zwara jakaś była i poszedł....może da sie naprawić ale mój ciągle w pracy i nie ma kto tego zrobić....Mały śpi normalnie w spodniach i 2 swetrach i jeszcze kołdrą i kocem okryty mi też zimno ręce mam jak z lodu...oby do wiosny!!!!!!!!!!!!!!!!
Alexnikita gratuluje kolejnego maleństwa!!!Spokojnych 9 miesięcy !!
Spadam zrobić zupke a potem będę slodkie pierożki z makiem robić już na swięta bo wczoraj już farsz do ryby zrobiłam...

babki czy wiecie jak zmienic napis w suwaczku, bo moj mowi "syneczku............ ty juz prawie sam chodzisz". to bylo dawno temu, teraz chce wywalic to "prawie" i nie wiem jak :nerd:

reklama
Do góry